DOLAR 32,5241
EURO 34,7399
ALTIN 2493,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GYODER Çözüm Platformu’nda değer kavramı konuşulacak: “Değer”ini Kim Bilir?

    GYODER Çözüm Platformu’nda değer kavramı konuşulacak: “Değer”ini Kim Bilir?
    22.09.2021
    A+
    A-

    Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği GYODER Çözüm Platformu sektörün gündemindeki konuları değerlendirmeye devam ediyor.  Alkaş iş birliği ile gayrimenkul sektörü ve iş dünyasından deneyimli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı Çözüm Platformu toplantısında, “Değer”ini Kim Bilir? başlığı altında; değer ve değerlemeye ilişkin ihtiyaçlar, süreçler ve uygulamalar tüm yönleriyle konuşulacak.

     

     

    Açılışını GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Neşecan Çekici’nin, moderatörlüğünü ise; İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Hepşen ve İş GYO Hukuk Müşaviri Av. Pınar Ersin’in yapacağı GYODER Çözüm Platformu toplantısında; sektördeki değerleme ihtiyacı, veri analizi, fizibilite sürecindeki farklılıklar, değerin raporlanması, değerleme formatı standartları, sigorta uygulamaları, veri tabanı oluşturma gibi pek çok önemli konu  gayrimenkul ve iş dünyasından deneyimli isimler tarafından ele alınacak. GYODER’in yedinci kez düzenleyeceği Çözüm Platformu toplantısı, 23 Eylül, Perşembe günü 14.00-16.30 saatleri arasında Digital Network Alkaş platformunda online olarak yapılacak.

     

    Toplantının açılış konuşmasının  ardından, “Değerleme 360” başlığında İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Sorumlu Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman değerlemeye ilişkin görüşlerini paylaşacak. Lal Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Öz, Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt ve Akfen GYO Genel Müdürü SertacKaraağaoğlu’nun bir araya geleceği “Değer mi, Eder mi” başlığındaki panelde ise sektörün değerleme ve değer konusundaki birçok konusu gündeme taşınacak.

     

    Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Türkiye IMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ferdi Erdoğan ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Kadastro Dairesi Başkanı, Taşınmaz Değerleme Müdürlüğü başkan Vekili Mustafa Aslan’ın katılımı ile gerçekleşecek olan ‘Fikir Hattı’ bölümünde ise katılımcılar sırayla bağlanarak Çözüm Platformu’na katılarak, değer konusunda görüşlerini anlatacak.

    Katılımın ücretsiz olduğu ve online platformda interaktif olarak gerçekleşecek olan etkinliği https://www.alkas-platform. com/lcv/gyoder-cozum-platformu-degerini-kim-bilir-html linkinden kayıt yapılabilir.

     

    Değer ve değerleme konusunda sektöre ışık tutacak olan bu önemli etkinlikte CBRE ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş ana sponsor olarak yer alırken; Endeksa değerleme teknolojileri sponsorluğunu,  Apsiyon PropTech sponsorluğunu, Lal Degerleme Co-sponsorluğunu, Garanti BBVA Mortgage çözüm ortağı sponsorluğunu, Inhouse Global ise Fikir Hattı sponsorluğunu üstleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.