DOLAR 32,5207
EURO 34,9378
ALTIN 2434,579
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GYODER, Gayrimenkul Zirvesi’nin açılışını ‘Yeni Rota ve Gelecek’ ile yapacak

    GYODER, Gayrimenkul Zirvesi’nin açılışını ‘Yeni Rota ve Gelecek’ ile yapacak
    04.10.2022
    A+
    A-

    GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve 25 Ekim 2022’de Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. Gayrimenkul Zirvesi’nin açılış panelinin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olarak belirlendi.

    17.kez düzenlenecek GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde gayrimenkul sektörünün gündemine dair birçok konu ele alınacak.

    Zirvedeki ilk panelin konusu ‘Yeni Rota ve Gelecek’ olurken; panelde “Rota neden yeniden oluşturuluyor?, Dünyada ve Türkiye’de yeni normlar nelerdir?, Geleceğin yapı taşları nelerdir?, Pandeminin izlerinin finansal, toplumsal ve mimari etkileri neler oldu ve Türkiye dünyadan nasıl görülüyor?” başlıkları ele alınacak.

    Sunuculuğunu Jülide Ateş’in yapacağı zirvede, PwC Türkiye Yönetici Ortağı ve Sektör Lideri Ersun Bayraktaroğlu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek “Yeni Rota ve Gelecek” panelinin konuşmacıları ise; İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, İstinye Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. A. Uğur Tanyeli ve Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır olacak.

    GYODER bu zirveyle ana vizyonu olan 4T prensibi ile; Tabiat, Toplum, Teknoloji ve Tasarım konularını sahiplenerek amacını ve farkını hem yaptıkları hem de söylemleriyle tüm sektör paydaşlarına iletmeyi amaçlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.