DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GYODER’den basın açıklaması

    GYODER’den basın açıklaması
    22.06.2017
    A+
    A-

    GYODER’in (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 20.06.2017 tarihli basın toplantısında bazı ifadelerin yapılan yanlış anlaşılması üzerine açıklamada bulundu…

    GYODER’den gelen açıklama şöyle:
    Basın toplantımız sonunda sorular üzerine yapılan açıklamalarda, Derneğimiz Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gürsel Öngören tarafından İngiltere örneği verilerek anlatılan ‘düşük gelir sahiplerine ve dezavantajlı sosyal gruplara yönelik kiralık sosyal konut ihtiyacı’ açısından, proje çalışma ve raporlamasının yanlışlıkla Kalkınma Bakanlığı tarafından yapıldığı belirtilmiştir. Bazı basın organlarında da kendi insiyatifleriyle TOKİ’nin elindeki konutlardan bu ihtiyacın sağlanacağı haberleri çıkmıştır.

    Bu konu Dünya Bankası çalışmaları doğrultusunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın bir ön çalışması ve raporlaması olduğundan ilgili açıklamayı düzeltiriz. Konunun Kalkınma Bakanlığı ve TOKİ ile bir ilgisi yoktur.

    İlgili bakanlıklar, TOKİ ve kamuoyu nezdinde yanlış anlamaların önlenmesi adına açıklamayı düzeltir, bilgilerinize saygılarımızla sunarız.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.