DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hacimli duruşuyla mekanların ağırbaşlı oyuncusu Kilim Stella Koltuk Takımı

    Hacimli duruşuyla mekanların ağırbaşlı oyuncusu Kilim Stella Koltuk Takımı
    04.04.2022
    A+
    A-

    Üst düzey konforu şık bir görünümle sunan Kilim Mobilya, elegant bir yaşamı düşleyenlerle her ayrıntısı özenle tasarlanan Stella Koltuk Takımı’nı buluşturuyor. Kavisli hatları ve hacimli duruşuyla her ortama seçkin bir hava katıyor.

    Kilim Mobilya, salon ve oturma odasının ihtişamını öne çıkarmak isteyenlere güçlü duruşuyla göz kamaştıran Stella Koltuk Takımı ile buluşturuyor. Elegant ve rahat bir yaşam alanında günün yorgunluğunu atmak veya sevdikleriyle hoş vakit geçirmek isteyenlere her daim yaşayan bir ortam yaratan koltuk takımı, pozitif enerji yayıyor. Minimum hareketle kolayca yatak olma özelliğine sahip Stella, duruşundan aldığı gücü şık ayak detayları ile süslüyor.

    Kavisli hatları ve hacimli duruşuyla oldukça davetkar

    Kapitonenin şıklığıyla kadifemsi dokuyu uyum içinde buluşturan Stella Koltuk Takımı, Easy Open yatak sistemi sayesinde öne doğru çekmeye gerek kalmadan, kolaylıkla bir yatağa dönüşebiliyor. Kavisli hatları ve hacimli duruşuyla yaşam alanlarına ağırbaşlı ve seçkin bir hava katan koltuk takımı, gold ayaklarıyla zarafetini tamamlıyor. Bulunduğu mekanı şık ve tarz sahibi bir görünüme kavuşturan Stella, kumaş dokusunun verdiği duyguya zihne huzur veriyor. Şıklığıyla davetkar bir görünüm çizen ürün, her bakış ve dokunuşta kullanıcısını ayrıcalıklı hissettiriyor. Takımın yüksek ayakları hem kullanım hem de temizlik kolaylığı sağlarken güçlü malzeme kalitesi de üstün performans sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.