DOLAR 32,339
EURO 35,1167
ALTIN 2240,284
BIST 8906,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Häfele’nin tezgah arası çözümü AluSplash’dan mutfaklara sihirli dokunuş

    Häfele’nin tezgah arası çözümü AluSplash’dan mutfaklara sihirli dokunuş
    19.09.2020
    A+
    A-

    Dünyada 96 yıldır, Türkiye’de de 20 yıldır faaliyet gösteren mobilya, mutfak, banyo, giyinme alanı ve kapı donanımları markası Häfele, mutfakta tezgah arası alanlara tasarım ve renk katan AluSplash paneli tanıttı. Cam, akrilik ve seramik uygulamalara şık bir alternatif olarak geliştirilen çok fonksiyonlu alüminyum panel, ateşe ve suya dayanımlı olma özellikleriyle öne çıkarken, her zevke uygun renk seçenekleri ile de mutfak ve banyolarda özel bir dokunuş yaratıyor.

    Mobilya, mutfak, banyo, giyinme alanı ve kapı donanımlarının öncü markası Häfele, mekanlara kattığı iyi fikirler ve şık ve işlevsel çözüm önerileriyle fark yaratmaya devam ediyor.

    Ürün gamında 150 binin üzerinde ürün çeşidi ile global trendlere ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre ürün geliştiren Häfele, evde en çok zaman geçirilen alanlardan biri olan mutfaklarda tezgah arası kullanım için hem şık hem işlevsel bir çözüm sağlayan AluSplash’ı geliştirdi. Cam, akrilik ve seramik tezgah arası uygulamalara şık bir alternatif olarak tasarlanan alüminyum bazlı panel, pürüzsüz yüzeyi, parlak ve mat renk çeşitleriyle mutfağın yanı sıra banyo ve lavabo arkası kaplamalarına da estetik, yalın ve modern bir dokunuş katıyor.

    Ateşe dayanıklı kırılmaz yüzey

    Mutfak ve banyolarda hijyenin artması, fonksiyonel, pratik ve hijyenik ürünlere olan talebi de artırdı. Bu noktada bir çok özelliği bir arada taşıyan AluSplash, kullanıcıların yardımına koşuyor. AluSplash’ın seramik tezgah arası uygulamalara kıyasla daha kolay olan temizlik ve bakımı büyük avantaj sağlarken akrilik arka yüzeyin aksine ateşe dayanıklı yapısı mutfakta olası bir tehlikenin önüne geçiyor. Bununla birlikte kırılmaz ve çatlamaz yapısı sayesinde bütçe ve zamandan da tasarruf sağlayan AluSplash, hızlı üretilebilir ve bükülebilir mekanizması ile kolay şekil alırken, mat ve parlak kaplama teknolojisi sayesinde ise tezgah arasındaki yüzeylerde ultraviyole ve çiziklere karşı dayanıklılık kazandırıyor.

    Doğa dostu

    Suya ve buhara dayanıklılığı sayesinde özellikle banyo ve duş duvarlarında da kullanıma imkan sağlayan AluSplash’ın her zevke uygun renk seçenekleri, evine farklı bir dokunuş kazandırmak isteyenlerin tercihi oluyor. %100 geri dönüştürülebilir maddeden üretilen, çok yönlü ve doğa dostu AluSplash’ın profesyonel kurulum hizmeti gerektirmeyen yapısı ise fayans kaplamasına oranla 3 kat daha hızlı uygulama sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.