DOLAR 32,3667
EURO 34,6676
ALTIN 2381,979
BIST 10193,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hafif ve sağlam: Victorinox Etherius valiz

    Hafif ve sağlam: Victorinox Etherius valiz
    16.05.2017
    A+
    A-

    Victorinox’un yeni valizleri, bu yaz tatilinde yükünüzü hafifletecek. Yüzde 100 saf polikarbon malzemeden üretilen Etherius valizler, oldukça hafif bir yapıya sahip. Uçak koridorlarında kolayca hareket edebilen fermuarlı sistemi sayesinde de ekstra kapasite sağlayan Etherius valizler renk seçenekleriyle de her zevke hitap ediyor
    Havaların ısınmasıyla yaz tatili planları yapılmaya başlandı. Tatil planını nasıl yaparsanız yapın yanınzda taşıyacağınız eşyalarınız için sizi yormayan ve sağlam bir valize ihtiyacınız olacak. Victorinox’un yeni Etherius valizleri yüzde 100 saf polikarbondan üretildi. Ultra güçlü özelliği ile darbelere karşı direnç gösteren Victorinox Etherius valizler, 360 derecelik hareket kabiliyetiyle de tatilde eşyalarınızı kolayca taşımanıza yardımcı olacak.
    Victorinox’un yeni valizi Etherius’un; altın rengi, metalik gri, metalik pembe ve mat siyah gibi renk seçenekleri bulunuyor. Darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklı yüzey ile kaliteli bir duruş yakalayan valiz, fermuar sistemiyle de ekstra kapasite kazanıyor.
    Beymen ve Hobix mağazalarından edinebileceğiniz yeni Victorinox Etherius valizler, satın aldığınız valizlerin renginde iPhone 7 kılıfa da sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.