DOLAR 32,4474
EURO 34,8295
ALTIN 2420,056
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hafta sonu keyfinin tadını çıkarın

    Hafta sonu keyfinin tadını çıkarın
    18.06.2021
    A+
    A-

    Yoğun geçen günlerin ardından dinlenebilmek için hafta sonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Tchibo, bu sürenin daha da keyifli geçmesini sağlayan çözümleriyle ev konforunu artırıyor. Şimdi sizi yoran tüm işleri bir kenara bırakın ve en sevdiğiniz dizi ya da bir filmle kendinizi şımartın. Tchibo Yatak Sehpası dizi ve film keyfinize keyif katacak.

    Evlerde geçirilen zamanın konforunu artıran Tchibo Yatak Sehpası, iskandinav tasarımıyla da yaşam alanlarına şıklık katıyor. Teknolojiyi göz ardı etmeden hazırlanan Tchibo Yatak Sehpası’nda şarj aletinizi ya da powerbank’inizi koymak için özel bir bölüm ve ufak tefek eşyalarınız için de küçük bir çekmece bulunuyor. Aynı zamanda kaymaz zemin özelliğine sahip olan sehpa, laptop ve tablet kullanımına uygun.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.