DOLAR 32,3333
EURO 35,1352
ALTIN 2309,04
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hager ile sadece bir telefonla istenilen tüm tasarımlar mümkün

    Hager ile sadece bir telefonla istenilen tüm tasarımlar mümkün
    14.10.2021
    A+
    A-

    Tasarımda teknolojiyi yaşam felsefesi olarak kabul eden Hager Group, anahtar priz serisinin tüm önemli parçalarını tek bir iletişim noktasında toplayarak, proje yönetim süreçlerini önemli ölçüde kolaylaştırıyor. 

    Hager Exclusive, sadece bir telefonla istenilen tüm tasarımları rahatlıkla yaratabiliyor.

    Tasarım ödüllü ürünleri ile ev, ofis ve otellerdeki kullanım alanlarına yönelik özel çözümler sunan Hager Group, bireysel tasarımın en kolay yolu olan Hager Exclusive ile özel tasarım anahtarları kullanıcılarıyla buluşturuyor. Hager Exclusive, tasarımları benzersiz kılmak için çok sayıda yüzey, renk ve malzeme opsiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunuyor.

    Hager ve Berker markalarından oluşan Hager Exclusive ile kişiselleştirilmiş ürün seçenekleri kullanıcılarla buluşuyor. Son kullanıcıların zevkine hitap eden mimari tasarımlar inovasyonla entegre edilerek geleceğin dizayn trendlerine yön veriyor.

    Standart tasarım anlayışı terk ediliyor

    Hager Exclusive mevcut ürün serilerini standart bir tasarımdan çıkararak, son derece titiz bir şekilde özel olarak geliştirilmiş makinelerde elle üretilen eksiksiz modern tasarım yelpazesiyle tanıştırıyor. Böylece alışılmış yüksek standart ve kalite ile özel tasarım istekleri Hager garantisi ile elde ediliyor. Hager Exclusive özel tasarım anahtarlar ile bir tasarımı benzersiz kılmak için çok sayıda yüzey, renk ve malzeme opsiyonları sunuluyor. Arzu edilen tasarım ne ise o tasarım anahtar serileri kullanıcılarla buluşuyor.

    Sadece bir telefonda istenilen tasarım 

    Hager Exclusive ile proje yönetimi de önemli ölçüde kolaylaşıyor. Sadece bir telefonla istenilen tasarım kolaylıkla yaratılırken, bu sayede anahtar priz serisinin tüm önemli parçaları için tek bir iletişim noktasına sahip olunuyor. Bu sayede de proje yönetimi önemli ölçüde kolaylaşıyor. Üç ya da dört tasarım uzmanını bir araya getirmek yerine sadece bir telefonda istenilen doğrultuda proje şekilleniyor. Tasarım ve üretim departmanları iç içe olduğundan, kişiye özel tasarım sadece kişinin isteği doğrultuda gerçekleşiyor. Ürünler standart tasarım dışına çıkınca herhangi bir boşluk, zayıf nokta ve bütünlük kaybına uğramıyor. Tüm tasarım departmanları aynı hammadde ve tedarikçileri kullandığından ilave siparişler, eski tasarımdan hiçbir şekilde farklılık göstermiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.