DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hager, konut ve ticari binalar için akıllı ve güvenilir elektrik altyapı çözümleri sunuyor

    Hager, konut ve ticari binalar için akıllı ve güvenilir elektrik altyapı çözümleri sunuyor
    16.08.2023
    A+
    A-

    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, akıllı ve güvenilir elektrik altyapı çözümleri de bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor. Akıllı ölçüm sistemleri, enerji yönetim sistemleri, aydınlatma ve otomasyon gibi çeşitli gelişmelerin öne çıktığı akıllı altyapı alanında; akıllı binalar konusunda önemli işlere imza atan Hager, aydınlatma, iklimlendirme, jaluzi ve perde kontrolü, multimedya konularda kullanıcılara sınırsız çözüm sağlıyor.

     

    Akıllı ev sistemleri, IoT cihazları ve otomasyon teknolojilerinin öne çıktığı süreçte, konut sakinleri için ekstra konfor, enerji verimliliği ve güvenliği sunan Hager, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerin enerji tüketimini düşürerek maliyet tasarrufu sağlarken, karbon emisyonlarını azaltmaya da yardımcı oluyor.

    Tüm uygulamaları tek bir ekrandan yönetme imkanı

    Akıllı evler, bina otomasyonu, güvenlik ve kablo sistemleri ile enerji yönetim ve dağıtım sistemlerine öncülük ederek alanında önemli işlere imza atan Hager, birçok fonksiyonu tek bir cihaz ile bir araya getirerek uygulamaların tek ekrandan kontrol edilmesini sağlıyor. İç ve dış mekanlara yönelik sistemleri sayesinde aydınlatmadan ısıtma-soğutmaya, iklimlendirmeden perde-panjura kadar her türlü konuyu tek uygulama ile yönetme imkanı sunuyor. Ayrıca evlerde istenmeyen bir durum oluştuğunda bilgilendirme yaparak acil durumlarda kullanıcıya maksimum güvenlik sağlıyor. Geliştirdiği farklı iç tasarımlara uygun renk ve materyallere sahip anahtar ve prizleri KNX çözüm­leri ile sunarak her türlü ev ve ihtiyaca hitap ediyor.

    Konfor alanını genişletmek için kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor

    Son kullanıcının konfor alanını genişletmek için birçok hizmet sağlayan Hager, IoT entegrasyonu sayesinde otomasyon sistemlerinin IoT uyumlu birçok 3.parti cihazın ya da uygulamanın (aydınlatma, sesli kontrol, beyaz eşya vb..) kişisel araçla entegrasyonuna izin veriyor. Aynı zamanda Manufaktur çözümüyle özel tasarım isteklerine yanıt veren anahtar prizlerle de kişiselleştirilmiş çözümler sunan Hager, enerji dağıtımı ve kablo yönetimi konusunda da sorunlara yanıt veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.