DOLAR 32,5615
EURO 34,9855
ALTIN 2428,251
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hager, yaşam alanlarını tek dokunuşla güvenli hale getiriyor

    Hager, yaşam alanlarını tek dokunuşla güvenli hale getiriyor
    12.05.2022
    A+
    A-

    Hayatımızın vazgeçilmez ihtiyaçlarından elektrik, dikkatli kullanılmadığında ve herhangi bir arızalı durum yaşandığında yangın, elektrik çarpması ve can ve mal kaybı gibi durumlara yol açabiliyor.  Hager Group’da bu tür olumsuz olayların önüne geçmek adına çok sayıda inovatif ürüne imza atıyor. Hager Group’un akıllı ev sistemleri ile evlere uzaktan müdahale ediliyor, gerekli kontroller gerçekleşiyor. Hager, inovasyon ile mimariyi entegre ederek yarattığı yenilikçi çözümleri ile güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarını bir arada sunuyor.

    Güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarıyla yoğun talep gösterilen akıllı ev teknolojileri lüks olmaktan çıkarak, gereklilik haline geldi. Hager Group, yaşam alanlarındaki farklı fonksiyonların tek anahtar üzerinden kontrol edilmesini sağlıyor.  Akıllı ev sistemleri ile aynı evdeymişsiniz gibi evinize müdahale edebiliyor, gerekli kontrolleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Isı, aydınlatma, müzik ve panjur kontrolünü tek anahtar üzerinden kontrol edilmesine imkan tanıyan Hager Group, inovasyon ile mimariyi entegre ederek yarattığı yenilikçi çözümleri ile güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarını bir arada sunuyor.

    Hager Group tarafından geliştirilen akıllı ürünler hem maliyet tasarrufu hem de güvenli bir kullanım imkanı sağlıyor. Hager Group’un geliştirdiği akıllı cihazlar, gün içerisindeki enerji harcamasını kontrol ettiği gibi enerjiyi en çok tüketen cihazları da denetliyor. Söz konusu ürünler enerji tüketimine ihtiyaç olan her alanı görüntüleyerek, gerektiği kadar enerji kullanımına imkan sağlıyor. Bu sayede de enerji potansiyeli daha etkin ve verimli bir şekilde kullanılabiliyor.

    Maksimum düzeyde tasarruf

    Otomasyon sisteminde istenilen her an evlere erişim sağlanarak gözlem yapmak da mümkün oluyor. Kullanıcılar, uzaktayken bile evlerine erişim sağlayarak, fonksiyonları gözlemleyebiliyor. Birbirinden kullanışlı tüm bu fonksiyonlar tablet, telefon ve bilgisayar üzerinden denetlenebiliyor.

    Hager Group, enerji tasarrufu kapsamında ise ciddi çalışmalara imza atıyor. Enerji tasarrufuna uygun çözümler, aydınlatmanın yönlendirilmesini ve kişi sayısına göre aydınlatma kullanımını kontrol ediyor. Güvenli kullanımı öne çıkaran Hager Group, gün ışığından daha iyi yararlanma imkanı da getiriyor. Bu sayede enerjiden maksimum düzeyde tasarruf sağlanırken, elektrikli aletlerin güvenli şekilde kullanımı da sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.