DOLAR 32,2712
EURO 34,7792
ALTIN 2400,567
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım

    Hager’den elektrik panolarına ‘yeni’ tasarım

    Akıllı bina otomasyonlarında konfor ve teknolojiyi bir arada sunan Hager; tasarımından ödün vermeden multimedya entegreli  dağıtım panoları ile konut sektöründe teknoloji ve konfor standartlarını yeniden şekillendiriyor. Elektrik panoları artık dolap altlarına gizlenmekten çıkıyor.  Panolar, ince tasarımı ile konut ambiansına özgün bir hava katacak.

     

    Konfor ve teknolojiyi bir arada sunan multimedya entegreli dağıtım panoları kusursuz tasarımıyla yaşam alanlarına estetik katarken, aynı zamanda konut içerisinde ambiyansa uymayan endüstriyel panolardan kurtarıyor. Bu sistem, zayıf akım gözünde bulunan internet ve TV çıkışları gibi farklı fonksiyonların sadece tek bir pano üzerinden kontrolünü sağlıyor.  Hager tasarımıyla, panolardaki ekipmanların düzensiz durmasını engelleyerek, panonun bütünlüğünü bozacak birçok etkene karşın patentli aksesuar çözümleri sunuyor. Dünya genelindeki 25 fabrikası ile 136 ülkede faaliyet gösteren Hager Group, Türkiye ayağında da fark yaratmaya devam ediyor. Hager Group Türkiye, multimedya entegreli dağıtım sistemi ile elektrik panolarına farklı bir soluk getiriyor.

     

    Panolar dolaplardan çıkıyor

    Güvenlik, konfor ve tasarruf avantajlarıyla özellikle pandemi döneminde yoğun talep gösterilen akıllı ev teknolojilerine bir yenisi daha eklendi. Değişen ihtiyaçlar ve trendler doğrultusunda Hager Group Türkiye, tarafından tasarlanan elektrik panoları yeni gövdesiyle dolap altlarına saklanmaktan kurtuluyor. Multimedya entegreli dağıtım panoları ince ve sade tasarımıyla plastik, hibrit ve metal ham maddeleri ile farklı tasarımlara entegre olabiliyor. Panolar, geniş ürün yelpazesiyle servislerin düzenli dağılımına olanak sağlıyor.

     

    Pratik ve şık çözümler

    Mevcut elektrik panolarının kaba görüntüsü ve kablo dağınıklığına pratik ve şık bir çözüm  sunan yeni multimedya dağıtım panoları, kablolarınızı dert olmaktan çıkarıp dekoratif bir tasarımın parçası haline getiriyor. Modern bir yöntemle kablolarınızdan kurtulmanızı sağlayan yeni ve ince tasarım; kablolarınızın fark edilmeyeceği bir sistem sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.