DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Halıcı Group, Kayıp-Kaçak ve Basınç Yönetimi Projesi birincilik ödülü aldı

    Halıcı Group, Kayıp-Kaçak ve Basınç Yönetimi Projesi birincilik ödülü aldı

    Halıcı Group, 6.Water Loss Forum & Exhibition fuarında Yüklenici kategorisinde İstanbul Asya Bölgesi Kayıp-Kaçak ve Basınç Yönetimi Projesi alanında birincilik ödülü aldı.

    Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen 6.Su Kayıp ve Kaçakları Forumu ve Sergisi ile eş zamanlı olarak 2.Su Yönetimi Ödül töreni düzenlendi. Su yönetiminde başarılı projeler ve yenilikçi ürünlerin ödüllendirildiği törende Halıcı Group ödül sahibi oldu.

    Yüklenici kategorisinde İstanbul Asya Bölgesi Kayıp-Kaçak ve Basınç Yönetimi Projesi alanında birincilik ödülüne layık görülen Halıcı Group adına ödülü, Halıcı Group CEO’su Dr. Hüseyin Halıcı aldı.

    4.7 MİLYON METREKÜP SU İSRAFININ ÖNÜNE GEÇİLDİ

    İstanbul Anadolu yakasının çeşitli ilçelerinde uygulanan projenin bugüne kadar yüzde 90’ı tamamlandı.

    Proje ile birlikte su kaçakları önlenerek su kaynaklarının israfının önüne geçildi. Aynı zamanda yapılan çalışmalarla kentteki su yeterlilik düzeyi yükseltilip kalite artırılarak birim maliyetler azaltıldı. Uygulanan sistemlerde basınç kontrol altına alınarak çatlaklardan pis su kaçağının girmesi engellenerek halk sağlığına da hizmet edildi. Proje ile şehir şebeke sisteminin verimliliğinin arttırılmasıyla birlikte ayrıca kente gereğinden fazla şebeke ve isale hattının döşenmesinin önüne geçilmiş oldu.

    Proje boyunca 648 adet arıza tespit edilerek 4.7 milyon metreküp su israfının önüne geçildi. 1 yıllık tasarruf edilen suyun değeri ise 47 milyon TL oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.