DOLAR 32,3798
EURO 35,0431
ALTIN 2326,576
BIST 9137,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Hande Ataizi’yle hafta içi her gün Sony Channel Türkiye’de

    ‘Hande Ataizi’yle hafta içi her gün Sony Channel Türkiye’de
    22.10.2017
    A+
    A-

    Türk Televizyonlarının son 10 yılına damga vuran “İzdivaç” formatlarının yaratıcısı Artı Film’den müjde geldi.

    Halen dünyada en çok takip edilen içerik olan “İzdivaç” programı ortaya çıkış miladına dönerek, Türk örf ve geleneklerine ve de toplumun kırmızı çizgilerine uygun olarak yeniden ekrana taşınıyor.

    Başlangıç fikri olarak “gündelik koşuşturma içinde gönlüne göre bir hayat arkadaşı bulamamış ya da yaptığı tercihlerde hüsrana uğramış; bu yüzden ömür boyu mutluluğu arayan insanları bir araya getirip sonsuz saadetin paravanını açmak” olan İzdivaç formatını günlük TV kuşaklarının uzmanı olan Artı Film yeniden hayata geçiriyor.

    Dünyanın en büyük entertainment gruplarından olan Sony bünyesindeki Sony Channel Türkiye’de yayına girmeye hazırlanan programı sevilen oyuncu ve sunucu Hande Ataizi sunacak.

    İzdivaç formatlarının erozyona uğramamış ve üstünde oynanmamış ilk haliyle tekrar tanışacak olan Türk ekranları, hiç bir tartışmaya mahal vermeyen sevimli ve masum bu formatla çoktandır unuttuğu mutluluk formülünü de yeniden bulmuş olacak.

    Artı Film yöneticileri konuyla ilgili yaptığı açıklamada “kimi zaman reyting kaygısıyla orijinal çizgisinden uzaklaştırılan ve bu yüzden kamuoyu nezdinde tartışmaların odağı haline gelen bu formatı, sevilerek ve kaygı duyulmadan izleyen ilk haliyle yeniden ekrana taşımak fikrinin içerik olarak köşeye sıkışıp kalan TV ekranları için de bir nefes aralığı olacağına inanıyoruz” dedi.

    “Hande Ataizi’yle” isimli yepyeni, sımsıcak ve samimi programda mutluluğu arayan herkesin yüzüne kondurulacak ilk tebessüm 23 Ekim Pazartesi saat 17.00’da başlayarak hafta içi her gün Sony Channel Türkiye ekranında (Digitürk 51. Kanal)olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.