DOLAR 32,4976
EURO 34,5736
ALTIN 2491,753
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hastaneleri planlarken Legrand uzmanlığı yanınızda

    Hastaneleri planlarken Legrand uzmanlığı yanınızda

    Hepimizin hayatında kritik bir noktada konumlanan hastaneler, proje aşamasından bitiş anına kadar master planlar çerçevesinde kurgulanıyor. Hijyen konusundan genel mekan tasarımlarına, güvenlik konusundan yönetime kadar her şeyin titizlikle projelendirildiği hastanelerin pek çok ihtiyaca aynı anda cevap vermesi ise en kritik konuların başında geliyor. Bu farkındalıkla Legrand, hastane ortamlarında hasta konforu, hijyenik çözümler, etkin enerji kullanımı ve kaliteli aydınlatma çözümleri ile tüm beklenti ve ihtiyaçları karşılayarak hasta ve hasta yakınlarının yaşamını konforlu hale getiriyor.

     İnsan sirkülasyonunun yoğun olduğu hastaneleri kurgularken hasta konforundan, hijyenik çözümlere, etkin enerji kullanımından kaliteli aydınlatma çözümlerine kadar her şeyin titizlikle projelendirilmesi gerekiyor. Bu farkındalıkla da bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman olan Legrand, Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünleriyle, genel mekanların gereksinimlerine uygun, estetik ve işlevsel çözümler sunuyor.

    Yüzde 99,9 self-dezenfeksiyon

    Kullanılacak aydınlatma çözümlerinde, sisteme entegre edilmiş akıllı aydınlatma kontrol sistemlerinin büyük önem taşıdığının farkındalığıyla Legrand, Antimikrobiyal Anahtar Priz Serileri Sistem Armada, Emniyet Aydınlatma Armatürleri, Modüler Ürünler, Kuru Tip Transformatör, Kesme, Ölçme, Koruma Ürün Grupları ve Aydınlatma Yönetim Sistemleri’ni tüm bu ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarlıyor. Legrand mühendisleri tarafından genel mekanlar için geliştirilen ve markanın amiral gemilerinden olan Sistem Armada Antimikrobiyel Seri, Antimikrobiyel malzeme ve Ag+ gümüş iyonlarının birleşmesiyle sağladığı yüzde 99,9 self-dezenfeksiyonla mikropların ve bakterilerin çoğalıp yayılmasını engelliyor. Sistem Armada, pürüzsüz ve parlak yüzeyi sayesinde üzerinde tozların barınmasına izin vermiyor. Ayrıca Legrand Sistem Armada Antimikrobiyel ürünleri, Fransa merkezli test laboratuvarı ‘Biotech Germande’ tarafından belgeleniyor. Sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlayan LED’li emniyet aydınlatma armatürlerini Legrand, çevresel etkileri de düşünerek tasarlıyor. Tamamen geri dönüştürülebilen Legrand Emniyet Aydınlatma Armatürleri, her türlü yapıda rahatlıkla kullanılıyor. İnce tasarımıyla da büyük beğeni toplayan armatürler; hastanelerden okullara, havalimanlarından AVM’lere kadar tüm mekanlarda bireyleri risksiz bölgelere yönlendiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.