DOLAR 32,211
EURO 34,7592
ALTIN 2425,084
BIST 10203,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayallerinizdeki en iyi açık mutfağı yaratın

    Hayallerinizdeki en iyi açık mutfağı yaratın
    21.06.2023
    A+
    A-

    Açık hava mutfaklarına olan ilgi giderek artıyor. Artık evde basit bir barbekünün ötesine geçmek ve güzel havanın tadını çıkarmak bir lüks olmaktan çıkıyor. Hayallerinizdeki en iyi açık hava mutfağını yaratmanıza yardımcı olacak fonksiyonel yüzeyler tasarlayan Cosentino, ultra kompakt yüzeyi Dekton ile tüm gereksinimlerinizi karşılıyor.

    Zamanın çoğunlukla dış mekanlarda geçirildiği yaz mevsimi yaklaşırken bahçede sevdiklerimizi ağırlamak bambaşka bir keyfe dönüşüyor. Bu dönemlerde bahçe ve ev arasında mekik dokumak istemeyenler açık hava mutfaklarıyla keyfini bölmeden yazın tadını çıkarıyor. Mutfak tasarımında hem kişisel zevklerini yansıtmak hem de fonksiyonel bir alan yaratmak isteyenlere Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton destek oluyor. Dekton’un İskandinav beyazı rengi Zenith, taze ve ferah ortamlar sunarken doğal taştan esinlenen Aura ise natural tasarımlara ilham veriyor.  Dekton’un Industrial koleksiyonundan Orix ise doğa şartlarına maruz kalarak oluşmuş organik desenleri ile açık havada tamamlayıcı bir mutfak sunuyor.

    Açık alanlara yenilikçi ve doğal bir dokunuş

    Calacatta mermerinden ilham alan Aura15, doğal taşın estetiği ve üstün Dekton özelliklerini bir arada sunuyor. Dekton’un Natural koleksiyonunda yer alan Aura15, gri ve yumuşak damarları ve beyaz tonlarıyla açık alanlara yenilikçi, doğal bir dokunuş katıyor.

    Yenilenmiş ve daha canlı ortamlar…

    Dekton Solid koleksiyonunda yer alan Zenith’in İskandinav beyaz rengi, açık alanları; yenilenmiş ve daha canlı ortamlara dönüştürüyor. Mat yüzey, her tarzdaki açık alanlara uyum sağlarken bahçe ve teraslara aydınlık getirmek için kusursuz bir seçim oluyor.

    Üstün teknik özellikleriyle görünümü destekliyor

    Dekton’un Industrial koleksiyonunda yer alan Orix, etkileyici görünümü ile açık alanlarda farklı bir alternatif sunuyor. Yıpranmış betondan ilham alan renk, gri, mavi ve yeşilin farklı tonlarını barındıran renk kombinasyonuyla eski ve yeni arasındaki muazzam geçişi hissettiriyor. UV ışınlarına, çizilmeye, leke, ısı ve sıvıya karşı direnciyle de dikkat çeken renk üstün teknik özelliklerini endüstriyel görünümüyle destekliyor.

    Tüm açık alanlarda uygulanabiliyor

    Dekton yüzeyler, UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, suya ve ani ısı şoklarına karşı gösterdiği üstün direnç  ile açık alanlarda kusursuz bir kullanım sunuyor. Dayanıklılığı ve kolay bakımıyla ilk günkü canlılığını uzun yıllar boyunca koruyan Dekton, geniş ürün yelpazesi, farklı boy plaka ve kalınlık çeşitleriyle küçük veya büyük fark etmeksizin tüm açık alanlarda, balkon ve teraslarda uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.