DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hayat NG Sapanca Enjoy’da güzel

    Hayat NG Sapanca Enjoy’da güzel
    17.12.2020
    A+
    A-

    Sapanca ve Afyon’da yer alan otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, ailesine konforun ve lüksün sınırlarını aşan yeni bir üye kazandırdı. Doğayla iç içe konumu ve modern tasarımıyla misafirlerini aradıkları tatil ortamıyla buluşturan NG Sapanca Enjoy, çocuklu aileler, romantik çiftler ve şirket organizasyonları için, “Hayat Enjoy’da güzel!” sloganını her detayında yaşatıyor. 

     

    NG Sapanca Enjoy, yüksek standartları ve misafirlerinin konforu için sunduğu eşsiz imkanlarıyla doğa, orman ve göl tutkunlarına hayatı yeniden yaşatıyor. Orman, havuz, göl manzaralı 270 odası ile hizmet veren ve 5 yıldızlı otel kavramını yeniden tanımlayan NG Sapanca Enjoy, aynı zamanda pandemi sürecinde Türkiye’nin yeni açılan ilk büyük oteli olma özelliğini taşıyor.

     

    Ailece ya da baş başa en güzel tatil 

    NG Sapanca Enjoy, herkese uygun farklı aktiviteleriyle doğanın kalbinde ailecek tatil yapmanın keyfini sunuyor. Misafirlerini yemyeşil ormanın içinde, kuş cıvıltıları eşliğinde, keyifli ve özel anlar yaşamaya davet eden NG Sapanca Enjoy, baş başa tatil yapmak isteyenleri de aşk ve romantizmle buluşturuyor. Sevdikleriyle sakin bir tatil geçirmek isteyenler, otelin sunduğu “Lüks Wellness” konsepti ve “Orman Terapisi” eşliğinde yepyeni anılar biriktirebiliyorlar.

     

    Dünyaca ünlü lezzetlere yolculuk

    NG Sapanca Enjoy, 2 restoran, 1 snack, 2 bar, 1 cafe, 1 dondurma dükkânından oluşan lezzet noktalarıyla tüm misafirlerinin damak tadına hitap ediyor. Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetleri bir araya getiren otel, yeşil alanların geniş yer kapladığı özel konseptli restoranlarıyla misafirlerini dünya turuna çıkarıyor. En özel yemekleri en güzel sunumlarla buluşturan Ihlamur Restoran, misafirlerine unutamayacakları bir ziyafet yaşatıyor. Türk ve dünya mutfağından özenle seçilmiş alternatifler sunan Safran A’la Carte Restoran, ustalık gerektiren Damla Sakızlı Etli Lebeniye, Buharda Cam Kavanozda Somon Balığı, Antep Fıstıklı Saç Arası gibi lezzetleri, göz alıcı sunumlarla buluşturuyor. Havuz kenarında konumlanan Lavanta Havuz Restoran, misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Sessizliği sevenler için adeta bir cennet yaratan Melisa Sessiz Salon, dinlenerek vakit geçirmek isteyenler için özel lezzetleriyle huzurlu bir ortam yaratıyor. Tüm gün boyunca kesintisiz spor yayını izlemek isteyenler için muhteşem bir atmosfer sunan Sports Bar, konsepti ve tasarımıyla kendine hayran bırakıyor. Kara Buğdaylı Çipahorta Salatası, Gavut ile Kaplanmış Organik Tavuk But gibi lezzetlerle diyetine dikkat eden misafirlerine oda servisinde farklı alternatifler sunan NG Sapanca Enjoy, Ice Cream Shop’ta yer alan kendi imalatlarını yaptıkları çeşit çeşit dondurmalarıyla da her yaştan misafirinin gönlünü fethediyor.

     

    Minik misafirler için mutluluk dağıtıyor

    NG Sapanca Enjoy, çocuklara özel alanları ile hem eğlenceli hem de verimli bir tatil imkânı sunuyor. Kendilerine ayrılmış alanlarda gözetmenler eşliğinde eğlenen minik misafirler, çeşitli oyunlarla ve eğitici aktivitelerle zaman geçirirken konaklamaları boyunca güzel anılar biriktiriyorlar.

     

    Her türlü toplantı için üst düzey toplantı odaları

    Şehrin kalabalığından ve stresinden uzakta, yepyeni bir yaşam tarzı sunan NG Sapanca Enjoy’un en yüksek teknoloji kullanılarak donatılan ses geçirmez duvarları, eşsiz akustik ve ışıklandırma sistemine sahip toplantı salonları, her türlü toplantı için ideal bir ortam sunuyor. Tamamı gün ışığı alan, bin 400 metrekareye kadar alternatif büyüklükte 10 toplantı salonuna sahip olan otel, bilinen toplantı ve konferans konseptlerini adeta yeniden tanımlıyor. “Business Wellness” ayrıcalığını yaşatan toplantı salonları, kongre ve konferanslardan, ürün lansmanlarına ve özel etkinliklere kadar her türlü toplantıya ev sahipliği yapıyor. NG Sapanca Enjoy’da konumlandırılan doğanın içindeki “Taş Ev’” ise davetlere üst düzey bir boyut kazandırıyor.

     

    Kadınlara ve erkeklere özel ayrıcalıklı SPA hizmeti

    NG Sapanca Enjoy’un 4 bin 600 metrekarelik alanda konumlandırdığı, misafirlerinin ruhunu ve bedenini tazeleyerek şifa dağıtan SPA alanı; kadın, erkek ve karma olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. “İyi yaşam”ın şifresini veren Aliva SPA, misafirlerini dinlendirirken yeniliyor. Çocuklu aileler için oluşturulan aile hamamları da SPA merkezinin vazgeçilmezlerinden biri. Huzur veren ortamında rahatlamanın ve dinlenmenin keyfini yaşatan Aliva SPA’nın yalnızca kadınlara ayrılan özel bölümünde; bakım alanı, Infrared Sauna, macera duşu, hamam, kese, ılıklık, Fin saunası, buhar odası, dinlenme odası ve kar çeşmesi bulunuyor. Her detayın konforla tasarlandığı Erkek SPA bölümünde; Infrared Sauna, kar çeşmesi, hamam, kese, ılıklık, fin saunası, buhar odası, tepideryum ve teraslı dinlenme odası yer alıyor. Karma SPA alanı ise misafirlerine sunduğu ayrıcalıklarla zamana meydan okuyor. Rahatlatıcı ve dinlendirici etkisiyle yenilenmeyi sağlayan Aliva SPA’nın bu bölümünde; sauna, buhar odası, tepideryum, macera duşu, kar çeşmesi ve dinlenme alanı yer alıyor. Ayrıca bu bölümde masajlar, hamam ritüelleri, özel bakımlar ve aromaterapi masajlarıyla çok özel SPA menüsü sunuluyor.

     

    Eğlencenin tadını havuzda çıkarın

    NG Sapanca Enjoy’da yer alan 5 kapalı, 2 açık olmak üzere toplam 7 havuz ve 1 Aquapark’la tatilde eğlencenin tadı havuzlarda çıkıyor. Misafirlerine diledikleri gibi zaman geçirme ve doyasıya eğlenme imkânı sunan havuzlar, sadece çocukların değil yetişkinlerin de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ayrıca NG Sapanca Enjoy’da her yaş için harika bir oyun dünyası bulunuyor. Air Soft Poligon, Bilardo, Masa Tenisi, Nostalji Atari, Air Hokey, Langırt, Hareketli Basket Makinası, Sony Playstation 4 ve VR ile keyifle zaman geçirenler, N’joy Game Center’ın tutkunu oluyor.

     

    NG Sapanca Enjoy’da sanatsal dokunuşlar

    Her ayrıntısı büyük titizlikle donatılan NG Sapanca Enjoy’un lobi bölümü de misafirlerini çok özel sanatsal eserlerle karşılıyor. Lobi alanında ve otelin bazı noktalarında yer alan porselen, seramik, cam, metalden oluşan heykel ve objeler otel ambiyansına büyük keyif katıyor. Ayrıca, antika değeri olan ve yıllar öncesinden günümüze korunarak taşınan özel otomobil, motosiklet ve benzeri bazı araçlar da lobi alanında en çok ilgi gören objeler arasında yer alıyor.

     

    NG Sapanca Enjoy’un sembolü ıhlamur ağacı

    NG Sapanca Enjoy Hotel’de üzerinde büyük titizlikle durulan çalışmalardan biri de mevcut yeşilin korunup üzerine yeni ağaçların dikilmesi peyzaj ve bahçe düzenlemesi oldu. Ayrıca NG Sapanca Enjoy girişinde yer alan ve otelin sembolü haline gelen dev ıhlamur ağacı duruşu ve güzelliği ile herkesi mest ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.