DOLAR 32,3288
EURO 35,0679
ALTIN 2299,962
BIST 9002,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Help Steps, Yılın Girişimi seçildi

    Help Steps, Yılın Girişimi seçildi
    25.01.2021
    A+
    A-

    Mavi Elma Ödülleri’nde Yılın Girişimi ve Girişimcisi Ödülü’nün sahibi Help Steps ve Gözde Venedik oldu. Adımları bağışa çeviren sağlık uygulaması Help Steps, 800 bini aşan kullanıcısıyla büyümeye devam ediyor. 2021 yılında hedef 10 milyon kullanıcı…

     

     

    İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü’nün düzenlediği Mavi Elma Ödülleri, online törenle sahiplerini buldu. 41 kategoride ödüllerin dağıtıldığı törende, Help Steps ve Gözde Venedik, Yılın Girişimi ve Girişimcisi Ödülü’ne layık görüldü.

    Adımları bağışa ve iyiliğe çeviren sağlık uygulaması Help Steps, 2020 yılının Ocak ayında kuruldu ve kısa sürede 160 ülkede 800 binden fazla kullanıcıya ulaştı. 2020’nin tamamında 21 STK, spor kulüpleri ve bireysel yararlanıcılar, Help Steps’te bağışları kabul etmeye başlamıştı. Geçen yıl 50 milyardan fazla adım ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Mavi Elma Ödülleri’nde Yılın Girişimi ve Girişimcisi seçilen Help Steps’in Kurucusu ve Proje Yürütücüsü Gözde Venedik, “Ödüle sahip olduğumuz için gururluyuz. İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Help Steps olarak bu yıl da büyüyerek 10 milyon kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

    Help Steps nasıl kullanılıyor?

    Help Steps, ücretsiz uygulamayı indiren kullanıcıların adımlarını sayıyor. Help Steps uygulamasında biriken bu adımlar akşam saat 24:00 olmadan kısa bir reklam izlenerek HS puanına çevriliyor. Kullanıcılar bu puanları isterse ihtiyaç sahibi bireysel yararlanıcılara, STK’lara veya taraftarı olduğu kulüplere bağışlıyor.

    Kime bağış yapılabiliyor?

    Help Steps’te kullanıcılar bağış yapacağı kurumu veya kişiyi kendisi seçiyor. Kızılay, KAYD, AHBAP, HAÇİKO, TOG, TEGV, İhtiyaç Haritası, Türkiye Alzheimer Derneği, TOFD, UCİM gibi 21 kurumdan herhangi biri seçilerek adımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması sağlanıyor. Ayrıca taraftarlar da Fenerbahçe Spor Kulübü ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü’ne adımlarını bağışlayarak destek olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.