DOLAR 32,2545
EURO 34,7007
ALTIN 2400,589
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hem klasik hem modern zevklere hitap eden tasarımlar

    Hem klasik hem modern zevklere hitap eden tasarımlar
    22.09.2020
    A+
    A-

    Cosentino’nun yüzey endüstrisinde devrim yaratan Silestone markasının yenilikçi rengi Bianco Calacatta, hem klasik hem modern zevklere hitap eden tasarımlara hayat veriyor.  

    Cosentino’nun yüzey endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un Eternal Serisi’nde yer alan Bianco Calacatta rengi, grimsi ışıltılı bir arka plan ile elektrik kıvılcımlarını anımsatan kalın damarlarıyla birbirinden farklı zevklerin kendini bulacağı tasarımlara izin veriyor.

    Dokunduğu her alana kendi karakterini yansıtıyor

    Uygulanan her alana zıtlığını da bırakan Bianco Calacatta, dokunduğu her yere kendi karakterini yansıtıyor. kontrastları ve karakteriyle göz alıcı tasarımların trend çizgilerini belirleyen yüzey, klasik veya çağdaş zevkler için dramatik bir etki yaratıyor.

     

    N-boost teknolojisi renklere derinlik yüzeye direnç kazandırıyor

    Silestone’un tasarımları sadece görüntüleriyle değil, Cosentino tarafından geliştirilen N-boost teknolojisiyle de kullanıcılara ayrıcalık yaşatıyor. Kuvars yüzeylerde teknolojisi ile yeni bir çağ başlatan teknoloji, yüzeye su geçirmezlik, lekelere, darbelere ve çizilmelere karşı yüksek direnç kazandırıyor. Yüzey parlaklığını ve renk derinliğini artıran N-boost teknolojisi en zorlu alanlarda sağladığı ışıltıyla, mekanlara olağanüstü genişlik hissi veriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.