DOLAR 32,3282
EURO 34,8355
ALTIN 2397,136
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HENKEL dünyanın en beğenilen şirketleri arasında

    HENKEL dünyanın en beğenilen şirketleri arasında
    31.01.2018
    A+
    A-

    Henkel, bu yıl bir kez daha Fortune dergisinin “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde yer aldı. “Kozmetik” kategorisinde dördüncü sırada yer alan güçlü kuruluş, geçen yılki konumundan iki basamak yukarıya yükselmeyi de başardı.

     

    Fortune Dergisi tarafından açıklanan “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesi, bir şirketin dünya çapındaki itibarını değerlendirmek için en önemli ölçü sistemlerinden biri olarak kabul ediliyor. Liste, Hay Consulting Group iş birliğinde yapılan araştırmaya dayanıyor. Bu yıl 29 ülke ve 52 sektörde, yaklaşık 3.900 yönetici, direktör ve analiste en çok takdir ettikleri şirket soruldu. Liste, verilen cevaplar doğrultusunda oluşturuldu.

    Fortune Dergisi’nin araştırmasında şirketler, toplamda dokuz kritere göre değerlendiriliyor. Henkel, bu yıl kategorisinde, özellikle “uzun vadeli yatırımın” (birinci sırada) yanı sıra “insan yönetimi”, “kurumsal varlıkların kullanımı” ve “sosyal sorumluluk” (üçüncü sırada) kriterlerinde güçlü bir performans sergiledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.