DOLAR 32,3714
EURO 34,7573
ALTIN 2413,203
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Her Yerde Sen dizisi neden final yaptı

    Her Yerde Sen dizisi neden final yaptı
    24.11.2019
    A+
    A-

    Başrollerini Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı “Her Yerde Sen” dizisi sürpriz bir kararla final yaptı. Her Yerde Sen neden final yaptı? Sorusu izleyicileri tarafından merak konusu oldu.

    Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın yaptığı, senaryosunu Deniz Yeşilgün ile Esra Çetek Yılmazer’in kaleme aldığı ‘Her Yerde Sen’, 23. bölüm ile ekranlara veda ederek final yaptı. En son bölümde; Demir Selin’e, Selin de Demir’e sürpriz yapmak için kolları sıvadı. Ancak birbirlerine süpriz yapmak sandıkları kadar kolay olmadı. Son sahnelerde ise mutlu sona ulaşıldı.

     

    NEDEN FİNAL YAPTI?

    Romantik komedi türündeki eğlenceli hikayesiyle cuma akşamları ekrana gelen dizi reyring savaşlarına daha fazla dayanamayarak final kararı aldı. En son kadroya dahil olan Beste Kökdemir, dizide ‘Eylül’ karakterine hayat vermişti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.