DOLAR 32,3108
EURO 35,0648
ALTIN 2278,527
BIST 9017,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Heradesign ile verimliliği arttıran üst düzey akustik performans

    Heradesign ile verimliliği arttıran üst düzey akustik performans

    Okul ve ofislerin tasarımında akustik donanım ile gürültü kontrolü ve ses yalıtımının önemi tartışılmaz. Dikkat, öğrenme, verimlilik ve konsantrasyon gibi dinamikleri ideal değere taşımak için gerekli olan iyi tasarlanmış akustik detaylar, bu tür mekanların planlamaları yapılırken artık daha fazla dikkate alınıyor. İnovatif ve sürdürülebilir bakış açısı ile üstün performanslı çözümleri bir araya getiren Knauf, ahşap bazlı akustik sistemleri Heradesign® ile rahatsız edici tüm arka plan seslerini azaltıyor.

    Gürültü çalışma ortamları yaratıcılık ve verimlilik açısından son derece olumsuz sonuçlar doğuruyor. Bu açıdan özellikle okul ve ofis gibi mekanların yapılandırılmasında dikkat, öğrenme, verimlilik ve konsantrasyon gibi dinamikleri ideal değere taşımak üzere aşırı gürültüyü sınırlayan ya da emen akustik detaylar ön plana çıkıyor. Ahşap, su ve magnezit ana bileşenlerinden oluşan Heradesign® sistemleri ile ofislere, iş merkezlerine, okullara ve diğer eğitim tesislerine akustik çözümler sağlayan Knauf; zamansız ve özgün tasarımlarıyla da çok sayıda yaratıcı seçeneğe kapı aralıyor.

    Sürdürülebilir, estetik ve öncü

    Ofislere, eğitim, spor, eğlence ve rekreasyonel tesislerine mükemmel çözüm sağlayan Heradesign®, tavan ve duvar kurulumları için ağaç yününe dayalı üst düzey akustik performans sağlarken hem duvar hem de tavan yüzeylerine uygulanabiliyor. Sürdürülebilir malzemeler, ileri teknoloji ve mükemmel ses emilimi sayesinde konforlu mekanlar yaratan sistem, piyasadaki neredeyse tüm tavan sistemleri ve profilleriyle uyum sağlıyor. Heradesign®,  benzersiz tasarımıyla sıcak bir karakter yansıtan, bina biyolojisi bakımından ekolojik olarak geçerli ve tamamen zararsız bir sistem olarak nitelendiriliyor. Akustik paneller 80 yıldan fazla dayanabiliyorken kolayca yerinden sökülebiliyor, boyanabiliyor, temizlenebiliyor ve geri dönüştürülebiliyor. Buhardan ve nemden etkilenmeyen ürün, akustik özelliğinin yanı sıra ısı izolasyonu da sağlıyor. Birçok Avrupa ülkesinde, hem dekoratifliği hem de güçlü akustik ve dayanım özellikleri sebebiyle en çok tercih edilen ürünlerden olan Heradesign®, değişik renk, ebat, yüzey ve kenar seçenekleriyle temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.