DOLAR 32,4402
EURO 34,7912
ALTIN 2431,359
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Herkesi pizza ustasına dönüştüren pizza makinesi

    Herkesi pizza ustasına dönüştüren pizza makinesi
    11.06.2022
    A+
    A-

    Pizza, hiç şüphesiz küçük büyük herkesin çok sevdiği yiyeceklerin başında geliyor. Ancak gerek hamuruyla gerek pişme derecesiyle pizza restoranlarında deneyimlenen o kusursuz tada evlerde normal fırınlar ile ulaşmak pek de mümkün olmuyor. Enplus’ın satışa sunduğu pizza makinesi Sage Spz820 Smart Oven Pizzaiolo ile yalnızca iki dakika içinde enfes pizzalar hazırlamak mümkün oluyor. Pizzayı yemek kadar yapmayı da oldukça keyifli bir hale getiren bu pratik cihazla herkes birer pizza ustasına dönüşüyor.

    İncecik hamuru ve taptaze malzemeleri ile iyi lezzetli bir pizzayı herkes çok seviyor. Kusursuz pizzanın olmazsa olmaz unsurlarının başında ise aslında pişirme oranı geliyor. Evlerde bulunan normal fırınlarda ise bu oranı yakalamak pek de mümkün olmuyor. Hamur pişirirken soslar yanabiliyor, malzemeler kuruyabiliyor ya da pizzanın bir tarafı çok pişerken diğer tarafı hamur kalabiliyor. Dahası tüm bu süreçler insanların bir hayli zamanını alıyor. Kullanıcılarını daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus; satışa sunduğu pizza makinesi Sage Spz820 Smart Oven Pizzaiolo ile pizza tutkunlarının evlerinde, yalnızca iki dakikada tam kararında, enfes pizzalar pişirebilmelerine imkân tanıyor. Sebzelisinden dört peynirlisine, etlisinden mantarlısına, Margarita’sından Napoliten’ine arzu edilen her pizza çeşidini çok pratik bir biçimde hazırlamayı mümkün kılan Pizzaiolo ile herkes kendi evinin pizza ustası oluyor.

    Eşit ısı dağılımı

    Pizza makinesinin yoğun yayılan ısısı, Sage’in ısıtma elemanları tarafından eşit şekilde kontrol ediliyor, böylelikle pişirme esnasında pizzayı döndürmeye gerek kalmıyor. Makinede bulunan ısı yoğunlaştırıcı parabolik reflektörler, enerjiyi kabuğa yansıtarak üstteki ısıtma elemanlarının verimini en üst düzeye çıkarıyor. Entegre güverte-kapı tasarımı, pizzayı ögelere yaklaştırarak yüklemeyi ve boşaltmayı kolaylaştırıyor.

    Sosların, peynirin ve hamurun eşit şekilde kızarmasını sağlayan dinamik sistem

    Odun ateşinde ve Napoliten tarzı pizzalar için optimize edilmiş deflektör kalkanı, pizzanın hassas soslarının yoğun ısıdan korunmasını sağlıyor. Yayılan ısıyı kabuğa doğru yansıtacak şekilde tasarlanan Pizzaiolo ile Napoliten pizzada leopar benekli efekti elde etmek de çok kolay oluyor. Diğer pizza stilleri için de makinenin iç eleman dinamik geçişi, sosların, peynirin ve hamurun eşit şekilde kızarmasını sağlıyor.

    Favori pizza çeşitleri için otomatik ayar

    Pizzaiolo, otantik “Wood Fired”, ikonik “New York”, derin ve lezzetli “Pan pizza”, kafe tarzı “ince ve çıtır” ve hatta “dondurulmuş pizza” ayarı dahil olmak üzere bir dizi önceden ayarlanmış pişirme işleviyle birlikte evlere geliyor. Kullanıcılar bu işlevsel pizza makinesine ayrıca Sage tarafından oluşturulan tarif kartlarıyla birlikte sahip oluyor.

    Evlerde modern, geleneksel, ikonik ya da otantik pizzalar yaratabilmenize olanak sağlayan Sage Spz820 Smart Oven Pizzaiolo Enplus’ın Türkiye genelinde yer alan 26 mağazasında ve internet sitesinde tüm pizza gurmelerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.