DOLAR 32,366
EURO 34,7607
ALTIN 2395,452
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Herman kanepe ile yaşam alanlarında hedonist tatlar

    Herman kanepe ile yaşam alanlarında hedonist tatlar
    06.06.2017
    A+
    A-

    İtalyan mobilya tasarımının köklü ve öncü markalarından NATUZZI, rahatlığı şıklıkla buluşturan Herman kanepe ile yaşam alanlarını “seçkin huzur” kavramıyla tanıştırıyor. Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon tarafından sunulan Herman kanepeler, NATUZZI ismini taşıyan Cemil Topuzlu, Levent ve Emaar Square Avm mağazalarının yanı sıra Bodrum, Antalya ve Florya’daki Fatih Kıral mağazaları içinde de NATUZZI’ye özel bölümlerde yerini aldı.

    DAHİLERDEN DAHİCE TASARIM
    “Ulaşılabilir İtalyan” mottosuyla dünya çapında tanınan ve özellikle kanepe, koltuk, yatak ürünlerinde tartışılmaz bir yere sahip olan NATUZZI, kalitesi ve İtalyan yaratıcılığının bütün üstün özelliklerini sunan Herman kanepe ile piyasaya ağırlığını koyuyor. İtalyan mobilya tasarımının “dâhi çocukları” Manzoni ile Tapinassi’ye ait Studio Memo’nun imzasını taşıyan Herman kanepe, oturma ve uzanmayı Hedonist bir yaşam tarzına dönüştürdüğü gibi yarattığı görsel çekimle de mekânların ilgi odağı oluyor.

    TAM BİR İÇ TASARIM SİSTEMİ
    Lüks bir L koltuk görünümüne sahip olmasıyla birlikte her modülü tek başına kullanma olanağı da sunan Herman kanepe, bu yapısıyla bir “iç tasarım sistemi” olarak tanımlanmayı hak ediyor. Studio Memo’nun konstrüksif elemanları bile tasarım eserine dönüştüren dokunuşu, Herman kanepeye daha da seçkin nitelikler katıyor. Nitekim metal malzemeden üretilmiş olan yan ve sırt dayanaklar, minimalist şıklığın tarifini veriyor. Kıvrımları özenle verilmiş T biçimindeki dayanaklar, Herman kanepenin vaat ettiği huzuru dinamizmle buluşturuyor. İçeri katlandığında göze görünmeyen metal dayanaklar, son derece şık bir biçimde düz kesilmiş dikişlerle destekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.