DOLAR 32,2849
EURO 34,7902
ALTIN 2406,542
BIST 10249,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Heyecanla beklenen ‘Dogville’ prömiyeri Glass Room’da gerçekleştirildi

    Heyecanla beklenen ‘Dogville’ prömiyeri Glass Room’da gerçekleştirildi
    24.09.2018
    A+
    A-

    Danimarkalı yönetmen Lars von Trier’in kült filmi ‘Dogville’, Türkiye’de ilk kez Versus’un 9. prodüksiyonu olarak 12 kişilik kadrosuyla UNIQ İstanbul alternatif sahnesi Glass Room’da seyircisinin karşısına çıktı.

    Kayhan Berkin’in yönettiği ve başrollerini Rüzgar Aksoy, Ece Çeşmioğlu gibi genç yıldızların yanı sıra usta oyuncu Şerif Erol’un da paylaştığı ‘Dogville’ oyununun prömiyeri UNIQ İstanbul’un alternatif sahnesi Glass Room’da gerçekleştirildi. Seyircisine şiddetli ve tehlike dolu dakikalar yaşatan dev prodüksiyon izleyenlerden tam not aldı.

    ‘Dogville’in yönetmeni Kayhan Berkin’in oyunun ardından düzenlenen partide gelen güzel tepkiler üzerine: ‘Sahnelenmesi oldukça zor olan oyun için titizlikle çalıştık. Çabalarımızın karşılığında aldığımız olumlu tepkiler bizi çok mutlu etti. Seyircimize ve oyunda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.’ dedi.

    Seyircisine gerilim dolu dakikalar yaşatan oyunun hikayesi, peşindeki mafyadan kaçan Grace’in barınmak amacıyla Colorado’da Dogville adlı küçük bir kasabaya sığınmasıyla başlar. Sakin bir yaşam süren Dogville halkının hayatı birdenbire kasabaya gelen bir kadınla değişmiştir. Grace’in kasabada yaşadığı çarpıcı ve trajik olayları konu alan oyun, insan doğasının en ürkütücü taraflarını gözler önüne seriyor.

     

    Oyun Künyesi:
    Yazan: Lars Von Trier
    Çeviren: Nazlı Gözde Yolcu
    Uyarlayan / Yöneten: Kayhan Berkin
    Reji Asistanı: Semih Değirmenci
    Dekor & Poster Tasarım: Gökhan Kodalak
    Kostüm Tasarım: Meltem Çakmak
    Ses tasarım: Joe Conchie

    Işık tasarım: Yüksel Aymaz
    Oyuncular: Cantürk Çolak, Cenk Doğar, Ece Çeşmioğlu, Esra Yaşar, Güzide Arslan, Gökhan Gürün, Mehmet Yılmaz, Müfit Aytekin, Nihan Aypolat, Olcay Yusufoğlu, Rüzgar Aksoy, Şerif Erol
    Yapım: Versus

    Adres: Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. No:4 Sarıyer

    *Her 20 dakikada bir İTÜ Ayazağa Metro çıkışı, Windowist karşısından ring servisi bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.