DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hidromasaj jetleri ile duşta terapi keyfi sunuyor

    Hidromasaj jetleri ile duşta terapi keyfi sunuyor

    Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, Puzzle Duş Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş hidromasrajlı duş alanları yaratarak, duş keyfini daha keyifli bir hale getiriyor. Suyun iyileştirici gücünden üst seviyede fayda sağlamak için tasarlanan Puzzle Duş Koleksiyonu, şelale su akışı ve hidromasaj jetleri ile stresten ve negatif enerjiden uzaklaşarak rahatlamaya yardımcı oluyor.

    Banyo alanları için tasarladığı ve ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın önde gelen markalarından Roca, suyun farklı akışından en verimli şekilde faydalanabilmek için hidromasajlı Puzzle Duş Koleksiyonu ile duş keyfini yeni bir boyuta taşıyor. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak ve rahatlamak için kişiselleştirilmiş bir duş deneyimi sunan Puzzle Koleksiyonu; şelale akışlı duş başlığı, duş jetleri, termostatik ankastre bataryası ile güne daha sağlıklı ve dingin bir ruh hali ile başlamayı sağlıyor.

    Her zevk ve ihtiyaca yönelik kişiselleştirilebilen duş tasarımı

    İlhamını, parçaların birleştirilmesiyle bütüne ulaşan bulmacadan alan Puzzle Koleksiyonu’nda bulunan tüm parçalar; her zevk ve ihtiyaca yönelik birden çok alternatifle sunuluyor. Termostatik batarya, duş jeti, el ve tepe duşu istenilen sayıda ve yerleşimde kullanılabiliyor. Arkaya ve yanlara iki veya sekiz jet monte edilebilirken, şelale akışlı ya da yağmur akışlı bir duş başlığı da tercih edilebiliyor. Tepe duşlarının ölçüleri ve akış şekilleri de tercihlere göre ayarlanabiliyor.

    Hidroterapi seansları ile duş keyfi artıyor

    Hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı iyileştirmenin en önemli kaynaklarından biri olan suyun iyileştirici gücünü odağına alan Roca, Puzzle Duş Koleksiyonu’ndaki su ve hidromasaj jetleri ile bu gücü artırmayı hedefliyor. Şelale su akışı ve hidromasaj jetleri ile duşta hidroterapi seansı sunan Puzzle Duş Koleksiyonu, boyun ve sırt bölgelerinin suyun akışından faydalanarak rahatlama sağlıyor. Bu sayede kaslar üzerinde etkili, sürekli veya aralıklı su jetleri ile yapılan bir hidroterapi seansı ile günün stresini ve negatif enerjisini atmak mümkün hale geliyor.

    Quick Reaction teknolojisi ile güvenli ve konforlu bir kullanım

    Puzzle Termostatik Batarya, Quick Reaction teknolojisi ile sadece 3 saniyeden daha kısa bir sürede suyun istenilen sıcaklığa ulaşmasını sağlıyor. Bu sayede su ve enerji tasarrufuna katkıda bulunurken, duşa girmeden önce sıcaklık ayarlamalarıyla vakit kaybı yaşanmasının da önüne geçiyor. Suyun sıcaklığını sabitleyerek istenmeyen ani ısı değişikliklerine karşı da etkili bir çözüm sunan ürün, ayrıca 3, 4 ve 5 yollu yönlendirici seçenekleri de sunuyor. Security 38º sistemi ise varsayılan derecenin aşılmasını önleyerek tüm aile için güvenli kullanım sağlıyor.

    Banyolara sade ve modern bir dokunuş katıyor

    Puzzle Duş Koleksiyonu; termostatik batarya, tepe duşu, su jetleri ile hidromasajın tüm konforunu ve faydalarını bir araya getiriyor. Banyolara sade ve modern bir dokunuş katarak sofistike ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sağlayan Puzzle Duş Koleksiyonu, modern hatları, hidromasaj teknolojisi ve kişiselleştirilebilen özellikleri ile her mekana ve tarza mükemmel uyum sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.