DOLAR 32,5122
EURO 34,5715
ALTIN 2493,037
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hijyen Devi Diversey’in Gebze Fabrika’sına TSE’den “Güvenli Üretim Belgesi”

    Hijyen Devi Diversey’in Gebze Fabrika’sına TSE’den “Güvenli Üretim Belgesi”
    07.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye’de ve tüm dünyada küresel salgın ilan edilen “COVID-19” ile mücadele sürerken, ülkemizde de her türlü önlem en üst seviyede alınmaya devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, sanayi kuruluşlarını Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) vermiş olduğu “Güvenli Üretim Belgesi”ni almaya davet ediyor; bu davete cevap vererek belgeyi almaya hak kazanan firmalardan birisi de temizlik ve hijyen teknolojileri konusunda dünya devi olan Diversey.

    İnsanları korumak ve onlara sağlıklı bir yaşam sağlamak hedefiyle çalışan Diversey, Gebze Fabrika’sında Ocak ayından bu yana aldığı Covid-19 önlemleri, hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemelerle bu belgeyi almaya hak kazandı.

    Diversey MEA (Orta Doğu ve Afrika) Profesyonel İş Birimi Bölge Başkan Yardımcısı Gökhan Özdöl, COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaktan gurur duyduklarını ve koronavirüs mücadelesine her zaman destek olmaya devam edeceklerini vurgulayarak şunları söyledi; “Diversey olarak üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz. Her zaman hijyeni ve sağlığı ön planda tutuyor, toplumumuz için çalışıyoruz. Bunun karşılığı olarak Gebze Fabrika’mızda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından Covid-19 önlemleri kapsamında verilen “Güvenli Üretim Belgesi”ni almaya hak kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Bundan sonra da toplumumuzu korumak ve sağlıklı bir yaşam sağlamak için ülkemize destek olmaya devam edeceğiz.”

    Hijyeni ve sağlığı her zaman en ön planda tutan ve COVID-19 mücadelesine destek veren Diversey, “Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazanan Gebze Fabrikası’nda, Mayıs ayı itibariyle toplumun ve bireylerin sağlığını korumada önemli yeri olan, temizlik ve dezenfeksiyonu aynı anda sağlayabilen, patentli AHP® (Hızlandırılmış Hidrojen Peroksit®) teknolojisi ile geliştirilmiş Oxivir Plus ve Oxivir Excel ürünlerinin üretimini yapacağını duyurmuştu. Diversey, koronavirüsle mücadele kapsamında önemli rol oynayan Oxivir ürün serisinden yılda 1000 ton üretebilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.