DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hijyen Eczacıbaşı Profesyonel’den, hızlı teslimat Avansas’tan

    Hijyen Eczacıbaşı Profesyonel’den, hızlı teslimat Avansas’tan
    21.10.2020
    A+
    A-

    Eczacıbaşı Profesyonel ve işyerinin alışveriş yeri Avansas yeni normalle birlikte kapılarını tekrar açan işyerlerine yönelik yeni bir reklam kampanyasına imza attı. “Hijyen varsa iş yerleri açılır. Hijyeni de Avansas getirir” söylemiyle hazırlanan kampanyada, Eczacıbaşı Profesyonel’in Maratem M105 Alkol Bazlı El dezenfektanlarının, Avansas farkıyla işyerlerinin hijyen ihtiyacına etkili ve hızlı yanıt verdiği vurgulanıyor.

     

    Ev dışı tüketim sektörünün öncüsü Eczacıbaşı Profesyonel’in temizlik kimyasal ürünleri markası Maratem ve iş yerlerinin kırtasiyeden teknolojiye, gıdadan temizlik malzemelerine kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri online alışveriş platformu Avansas, yeni normal ile birlikte kapılarını açan işyerlerinin bu süreçte de yanlarında oldukları mesajını reklam filmi ile ekranlara taşıdı. Lokal İstanbul imzası taşıyan kampanyanın söylemi; “Hijyen varsa iş yerleri açılır. Hijyeni de Avansas getirir”.

     

    Hijyen varsa işler açılır

    Reklam filminde günün ilk saatlerinde mağaza, berber, ofis ve restoranın işe başlamasıyla beraber Avansas çalışanı tarafından getirilen Maratem M105 Alkol Bazlı El Dezenfektanı ile çalışanların hijyen ihtiyaçları gideriliyor. İş yerlerinin yeni normalde de hijyene en üst düzeyde dikkat ederek kapısını açmaya devam edeceğine gönderme yapan reklam filmi, “Maratem M105 el dezenfektanları Avansas’la 1 iş gününde kapınızda!” mesajı ile son buluyor.

    Kampanya Künyesi:              Avansas – Hijyen varsa işler Açılır

    Reklamveren:                         Avansas & Eczacıbaşı Profesyonel

    Reklamveren yetkilisi:        Yaman Altan, Mehmet Celal Arkış, Pelin Özbilgin, Başak Kule Erdoğan

    Reklam Ajansı:                       Lokal İstanbul 

    Yapım Şirketi:                         Organic Film

    Yönetmen:                               Ozan Köse

    Yapımcı:                                    Cengizhan Fidan

    Medya Ajansı:                        Skala Medya

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.