DOLAR 32,5765
EURO 34,8378
ALTIN 2417,287
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hijyeni her an yanında isteyenlere Fresh’n Soft İntim Mendilleri

    22.11.2018
    A+
    A-

    Her kadın hijyen konusunda belli hassasiyetlere sahiptir. Özellikle de hassas bölgeler söz konusu olduğunda…

    Fresh’n Soft, kadın hijyeninin en önemli adımlarından biri olan genital bölge temizliğinde yüksek sağlık standartlarında ürettiği intim mendiller ile fark yaratıyor. Özel formülasyonu ve hassas yapısıyla kadınların her zaman yanında olmayı amaçlayan Fresh’n Soft intim mendilleri, güvenli ve etkin bir temizlik sağlıyor.

    Doğadan gelen temizlik…

    Dışarıda olduğumuz durumlarda hijyen konusu hepimizi düşündürüyor. Evimizde olduğu gibi dışarıda da temizliğin yanımızda olmasını istiyoruz. Fresh’n Soft, intim temizleme mendilleriyle bu konuda pratik bir çözüm sunuyor.

    Laktik asit ile yararlı mikroorganizmaları korumaya ve zararlı mikroorganizmaların oluşumunu engellemeye katkı sağlayan intim temizleme mendilleri, genital bölge hassasiyetine uygundur. Özel formülünde bulunan salyangoz salgısı allantoin, cildi nemlendirerek cildin tahriş olmasını engellemeye yardımcı olur. Papatya özü cildi rahatlatarak kolay ve pratik bir kullanımın önünü açar.  10’lu ve 20’li mendil paketleri seçeneği ile satışa sunulan İntim Temizleme Mendili, aynı ürünle farklı ihtiyaçları karşılar. İçinde 10’lu mendil bulunan sachet paketi evlerinizde rahatlıkla kullanabilirken, 20’li seyahat paketi ise çantada taşınabilir formu ile her zaman yanınızda yer alır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.