DOLAR 32,5996
EURO 34,8349
ALTIN 2492,173
BIST 9502,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti Türkiye’nin hedefi sadakat

    Hilti Türkiye’nin hedefi sadakat
    23.01.2018
    A+
    A-

    Yeni nesil hizmet anlayışı ve üstün performansa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hiltiçalışanlarının motivasyonunu artırmak, sinerji oluşturmak ve seneye zinde başlamak için her yıl farklı konseptlerle hayata geçirdiği “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunu, bu yıl “Hedefimiz Sadakat” temasıyla gerçekleştirdi. 2017’yi yüzde 30 büyüme, 30 yeni ürün, 13 mağaza ve 365 çalışanla kapatan Hilti, yeni döneme güçlü bir giriş yaptığı organizasyonda 2018 yılı hedeflerini yüzde 35 büyüme ve 30 yeni ürünün yanı sıra Türkiye genelinde 16 mağazaya ve 400’ün üzerinde çalışan sayısına ulaşmak olarak açıkladı. Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos’un katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, Hilti’nin Türkiye pazarına kazandırdığı üç yeni ürün tanıtıldı. Hilti çalışanlarının müzik ve dans alanında yeteneklerini sergilediği “Hilti. Üstün Performans. Üstün Yetenek.” yarışması ise renkli görüntülere sahne oldu.

    Ürün ve hizmetlerindeki inovasyonu kadar insan kaynakları uygulamalarıyla da farklılaşan ve Great Place to Work Enstitüsü tarafından belirlenen “Dünyanın En İyi İşverenleri 2017” listesinde 22. sırada yer alan Hilti, 10 ülkeden sorumlu bölgesel üs Türkiye’ye ilişkin 2018 yılı strateji ve hedeflerini “Kick Off” (başlama vuruşu) organizasyonunda açıkladı. “Hedefimiz Sadakat” temasıyla Antalya’da Sueno Hotels Deluxe Belek’te düzenlenen organizasyona, Hilti Corporation CEO’su Christoph Loos da katıldı. Sadakat pazarlamasına odaklanarak 2018’de sadık müşterilerine VIP hizmetler sunacak olan Hilti, ilk etapta İstanbul, Ankara ve İzmir’de hayata geçirilecek olan ve müşterilerinin arızalanan makinelerini 3 gün içinde onarılmış olarak teslim etmeyi taahhüt eden “3 gün veya ücretsiz” hizmeti ile de sektörde bir ilke imza atmaya hazırlandığını açıkladı. Yüzde 30 büyüme ile kapattığı 2017 yılında inşaat profesyonellerine 30 yeni ürün sunan ve mağaza sayısını 13’e, çalışan sayısını 365’e çıkaran Hilti Türkiye, 2018 yılı hedeflerini yüzde 35 büyüme ve 30 yeni ürünün yanı sıra Türkiye genelinde 16 mağazaya ve 400’ün üzerinde çalışan sayısına ulaşmak olarak belirledi.

    Çalışanlarının motivasyonunu artırıp sinerji oluşturarak seneye zinde başlamayı hedefleyen Hilti Türkiye, organizasyon kapsamında yılın ilk “Marketing Wave” (Pazarlama Dalgası) etkinliğini de düzenledi. Hilti’nin 2018 yılındaki ilk lansman ürünleri olan DD30 Karot Makinesi, AG230 Taşlama Makinesi ve TE-6 V22 Delici Kırıcı Hilti Türkiye çalışanlarına tanıtıldı ve deneyimleme fırsatı sunuldu.

    Üstün Performanslı Hilti’liler

    Kendisini işine adamış yetenekli Hilti Türkiye çalışanlarının hazırladığı performansların sergilendiği “Hilti. Üstün Performans. Üstün Yetenek.” yarışması organizasyonun öne çıkan etkinlikleri arasında yer aldı. 17 takımın katıldığı yarışmada şarkı ve dans performanslarının yanı sıra müzikal gösteriler sergilendi. İlk dört performansın ödüllendirildiği yarışma ve ertesi gece gerçekleştirilen gala yemeği renkli görüntülere sahne oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.