DOLAR 32,5462
EURO 34,9315
ALTIN 2420,096
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti’den makine bakımını kolaylaştıran teknoloji

    Hilti’den makine bakımını kolaylaştıran teknoloji
    12.12.2017
    A+
    A-

    İnşaat ve el aletleri sektörüne sunduğu ürünlerle çalışmayı daha kolay ve güvenli hale getiren Hilti, yeni barutlu çivi çakma makinesi DX 5 ile inşaat profesyonellerine bluetooth üzerinden bağlantı kurabilme ve bakım servisindeki inovasyonları tecrübe etme fırsatı sunuyor. Bu sayede makinanın arıza yapma ihtimalini azaltan Hilti, ürün ömrünün uzatılmasına da imkan tanıyor.

    Ürünlerini inovasyon, kalite ve güvenlik üçgeninde tasarlayan inşaat el aletleri sektörünün öncü markası Hilti, yeni nesil barutlu çivi çakma makinesini üstün DX direkt tespit teknolojisiyle buluşturdu. Bluetooth bağlantılı servis zamanı göstergesiyle makine bakımı kolaylaştıran Hilti, ürünün ne zaman servise gitmesi gerektiğini ya da servisten ne zaman geleceğini önceden öğrenme imkanı sağlayarak inşaat profesyonellerine büyük kolaylık sunuyor.

    Makine ömrü uzuyor

    Yeni servis zamanı uyarıcısıyla tüm direkt tespit işlemlerini takip eden DX 5, inşaat profesyonellerine makine bakımlarını kolayca izleme imkanı sağlıyor. Böylece makinanın arıza yapma ihtimalini azaltırken, ömrünün uzatılmasına olanak tanıyor. Tek makine ile sayısız avantaj sunan DX 5, baş üstü sabitlemeler için hızlı, temiz ve basit çözümler sağlıyor. Sert beton ve çelik üzerinde yapılan çeşitli sabitleme uygulamaları için güvenle kullanılabilen, tam otomatik ve oldukça dayanıklı bir makine olan DX 5, ahşap ve metal malzemeler ile birlikte ızgara bağlantılarının sabitlenmesinde çalışmaları hızlandırıyor.

    Tek tuşla tamir servisi

    Makineyi sisteme kaydederek DX kullanımının ve durumunun takip edilmesine olanak tanıyan Hilti, çivi ve barut sipariş edilmesine ya da eğitim videolarına erişilmesine de imkan sağlıyor. Hilti Connect uygulaması ile makinenin bakımının ve temizliğinin nasıl yapılacağını anlatan Hilti, tek tuşla tamir servisinden bakım talebi oluşturma olanağının yanı sıra gerekli bakım yapıldıktan sonra ürünün müşteriye teslimini gerçekleştiriyor.

    Yeni nesil barutlu çivi çakma makinesi Hilti DX 5’e, Hilti mağazalarından ve hilti.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.