DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton, beş markası altında 1600’ü aşkın oda ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor

    Hilton, beş markası altında 1600’ü aşkın oda ile Türkiye’de büyümeye devam ediyor
    29.11.2023
    A+
    A-

    Hilton; Hilton Hotels & Resorts, Curio Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Tapestry Collection by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye’de açılacak yeni otellerini duyurdu.

    İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2023 – Hilton Türkiye genelinde açılacak 11 yeni otel ile ülkedeki varlığını hızla büyütmeyi planlıyor. Ülkede neredeyse 70 yıldır faaliyet gösteren Hilton’un Türkiye’de geliştirme aşamasındaki 34 oteli, 4’ü ilk kez ülkeye giriş yapacak olan 10 ödüllü marka altında konumlanacak. Hilton’un faaliyette ve geliştirme aşamasındaki 100’den fazla oteline ev sahipliği yapan Türkiye, şirketin dünya çapındaki en büyük pazarlarından biri olma özelliği taşıyor.

    Türkiye’deki büyüme hakkındaki heyecan ve mutluluğunu belirten Hilton Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon, “Türkiye, ciddi bir büyüme fırsatı sunan, son derece dinamik bir pazar. İstanbul Havalimanı’nda açılacak olağanüstü yeni Hilton Hotels & Resorts otelini de içeren en yeni anlaşmalarımız, ülke genelinde markalarımıza gösterilen talebin bir göstergesi niteliğinde. Uzun yıllardır gururla Türkiye’de faaliyet gösteren Hilton markası olarak, seyahat edenlerin ihtiyaçlarına daha geniş kapsamlı bir şekilde yanıt vermemizi sağlayacak büyüme sürecimizin bu yeni adımında değerli iş ortaklarımızla birlikte çalışacak olmaktan heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

    Hilton İstanbul Airport

    TAYA Gayrimenkul Yatırım İşletmeleri Anonim Şirketi ile yapılan yönetim anlaşmasının ardından inşaatına başlanan Hilton İstanbul Airport’un 2025 yazında açılması bekleniyor. Hilton’un havalimanı oteli portföyünü genişletecek olan Hilton İstanbul Airport, dünyanın en işlek 10 havalimanından biri olan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki ilk Hilton markalı otel olma özelliğini taşıyacak. Otel, İstanbul Airport City bünyesinde, havalimanı terminalinin tam karşısında yer alacak. Dünyanın dört bir yanından gelen yolcuları 491 misafir odası ve süitinde ağırlayacak olan otel, bünyesindeki restoran, lobi bar ve teras kafesiyle üst düzey bir yeme içme deneyimi sunacak. Otel ayrıca executive lounge, kapalı havuz, spa ve fitness tesisi gibi diğer imkânlarıyla, gerek uçuşunu bekleyen gerek daha uzun süre konaklayan yolculara rahatlayıp dinlenebilecekleri bir ortam yaratacak. Önemli toplantılar ve etkinlikler için ideal bir ortam sunacak olan otelde, iş seyahatlerindeki kişiler için 45 metrekarelik bir toplantı odası da dâhil olmak üzere toplam 770 metrekarelik toplantı alanı bulunuyor.

    Resorts markası altında yakın zamanda açılan oteller arasında Hilton Rome EUR La Lama Hilton Skanes Monastir Beach Resort Hilton Taghazout Bay Beach Resort & Spa yer alıyor.

    Les Temps İstanbul Karaköy, Curio Collection by Hilton

    Koçak Gold Kuyumculuk Dış Ticaret A.Ş. ile yapılan franchise anlaşmasını takiben Karaköy’ün popüler turist duraklarından olan ve mimarisiyle dikkat çeken Kamondo Merdivenlerinin karşısındaki tarihi bir binada yer alacak olan Les Temps İstanbul Karaköy, Curio Collection by Hilton, 2025 yılı başlarında açılacak. Günümüzde Karaköy olarak bilinen eski Galata semtinde, tarihi dokunun ortasında yer alan otelin çevresinde çok sayıda butik mağaza, restoran ve sanat galerisi bulunuyor. Dikkat çekici bir mimari ve tasarıma sahip 93 odası, dünya standartlarında yeme ve içme seçenekleri sunan gün boyu açık restoran ve lobi barı ve fitness merkezi sayesinde otelin konukları, bu popüler bölgeyi keşfederken benzersiz anlar yaşayacaklar. Ayrıca otelde, İstanbul’un bu tarihi semtine hâkim manzarasıyla kendi başına bir turist destinasyonu olmaya layık bir çatı barı bulunacak.

    Curio Collection by Hilton, her biri kendine özgü bir karaktere sahip 145’ten fazla benzersiz otel ve resorttan oluşan, dünya çapında bir portföy. Curio Collection markası, misafirlerin otantik ve sürükleyici deneyimler sunan bağımsız otellerin keyfini çıkarırken, Hilton’un ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors’tan yararlanmalarına da imkân tanıyor. Curio Collection by Hilton’un Avrupa’daki en yeni otelleri Madrid, Girit ve Reyjkavik’te yer alıyor.

    DoubleTree by Hilton Hotel and Suites İstanbul Altunizade 

    CCN Holding ile yapılan yönetim anlaşmasının ardından DoubleTree by Hilton Hotel and Suites İstanbul Altunizade’nin 2024 yazında açılması planlanıyor. Yeni inşa edilecek otel, şehrin iki yakasını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne bir kilometreden daha kısa bir mesafede yer alması sayesinde, İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakalarını keşfetmek isteyen konuklar için ideal bir konumda bulunacak. Otelde tamamı stüdyo ve tek yatak odalı süitlerden oluşan 240 odanın yanı sıra, konuklar için farklı mutfaklardan deneyimler sunan gün boyu açık bir restoran ve lobi bar bulunacak. Otelin özenle düşünülen imkânları arasında kapalı bir havuz, spa ve fitness tesisleri ve 95 metrekarelik bir aerobik stüdyosu da yer alıyor. Ayrıca 150 metrekarelik çok işlevli salonu da dâhil olmak üzere toplamda 430 metrekareden fazla toplantı ve etkinlik alanına sahip olan otel, iş seyahatindeki konuklara ve etkinlik düzenleyenlere, ister kalabalık toplantılar ister samimi buluşmalar için kullanabilecekleri bir alan sunuyor.

    İş ve tatil amaçlı seyahat edenler arasında popüler, hızla büyüyen bir lüks otel markası olan DoubleTree by Hilton, konuklarını sıcak DoubleTree çikolatalı kurabiyesiyle karşılamaktan yerel halka katkıda bulunmaya uzanan kendine özgü karakteriyle dünya çapında bir konfor sembolü olmaya devam ediyor. DoubleTree by Hilton Berlin Ku’Damm  ve  DoubleTree by Hilton Vienna Schonbrunn, markanın en yeni otelleri arasında yer alıyor. Markanın Türkiye’deki bu en yeni oteli, anlaşmaları kısa bir süre önce imzalanan, 2024 yazında açılacak 99 odalı DoubleTree by Hilton Trabzon Yomra Suites ve 2026’da açılması planlanan 145 odalı DoubleTree by Hilton Bursa Nilüfer’in peşinden geliyor.

    Ritus Hotel İstanbul Sultanahmet, Tapestry Collection by Hilton

    Tapestry Collection by Hilton, 2025 baharında açılacak otelle Türkiye’ye giriş yapmaya hazırlanıyor. Ritus Hotel İstanbul Sultanahmet, Tapestry Collection by Hilton, 51 odası, üst düzey bir yeme içme deneyimi sunacak tüm gün açık restoran ve lobi barı ve fitness merkeziyle konuklarına hizmet verecek. Otelin benzersiz hikâyesi ve canlı kişiliği, Sultanahmet Meydanı’nın karşısında yer alan, birbirine bitişik iki küçük otelin birleştirilmesiyle hayat bulacak. Mevcut yapıların büyüleyici cepheleri ve pencere bezemeleri korunurken, koyu renkli ahşap zeminleri ise dingin ve aydınlık iç mekânla kontrast oluşturacak şekilde yenilenecek.

    Portföyünü dünya çapında büyütmeye devam eden The Tapestry Collection by Hilton, günümüzde 115’ten fazla otele ulaşmış durumda. Canlı ve benzersiz tarzlarıyla dikkat çeken Tapestry Collection by Hilton otelleri, lüks ve konforlu bir otel deneyimini otelin bulunduğu bölgeyle kurduğu doğal bir bağla birleştirerek, konukları yerel bölgeyi derinlemesine keşfetmeye çağırıyor. Markanın yakın zamanda açılan otelleri arasında Ambasciatori Hotel Venice Mestre, Tapestry Collection by Hilton, Marty Hotel Bordeaux, Tapestry Collection by Hilton ve Via Sants Hotel Barcelona, Tapestry Collection by Hilton yer alıyor.

    Hampton by Hilton Türkiye’deki büyümesini sürdürüyor 

    Hampton by Hilton’un Türkiye’deki hızla genişleyen otel portföyüne beş yeni üye daha ekleniyor. Bunlar Hampton by Hilton Antalya Airport, Hampton by Hilton Ankara Airport, Hampton by Hilton Adana Batı, Hampton by Hilton İstanbul Şişli ve Hampton by Hilton Merter olarak öne çıkıyor. Tümü 2026’dan önce hizmete girecek olan otellerden Hampton by Hilton Antalya Airport ve Hampton by Hilton Merter’in 2024 yılında, Hampton İstanbul Şişli’nin ise 2025 başlarında kapılarını açması planlanıyor. Özenle tasarlanmış odalara sahip olan her otel, artık markanın imzası haline gelmiş olan fitness tesisleri, ücretsiz sıcak kahvaltı ve açık konseptli canlı ve dinamik lobiyi de konukların kullanımına sunacak. Markanın yakın zamanda açılan otelleri arasında Hampton by Hilton Budapest City Centre ve Hampton by Hilton London City yer alıyor.

    Ayrıca tüm Hilton otellerinin konukları doğrudan Hilton’dan rezervasyon yapan 173 milyondan fazla üyenin kullandığı, otel konaklamaları ve deneyimleri için puan kazanmalarına olanak tanıyan ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors’tan yararlanma fırsatı bulacak. Hilton Honors üyeleri anında avantajlardan ve üyelere özel indirimlerden faydalanma imkânı buluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.