DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bomonti’den Ramazan ayına özel haftanın 7 günü 7 bölgeden 7 farklı menü

    Hilton İstanbul Bomonti’den Ramazan ayına özel haftanın 7 günü 7 bölgeden 7 farklı menü
    23.04.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’nin içinde yer alan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, Ramazan ayına özel hazırladığı zengin iftar menüleri ile konuklarına tam anlamıyla bir lezzet şöleni sunmaya hazırlanıyor. Haftanın 7 günü 7 farklı menü ile misafirlerini karşılayacak olan The Globe, iftar sofralarını Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden özel olarak getirdiği coğrafi tescilli ürünleri içeren iftariyelikler, Hilton yorumu ile sunulan Osmanlı -Türk mutfağından geleneksel yemekler ve misafirlerini adeta Anadolu’nun dört bir yanında lezzet yolculuğuna çıkaracak yöresel lezzetlerle donatıyor.

    Hilton İstanbul Bomonti’nin içinde yer alan lezzet tutkunlarının favori restoranı The Globe, bu yılki Ramazan menüsünü Anadolu’nun dört bir yanından gelen coğrafi tescilli ürünlerle hazırlanmış iftariyelikler, 7 bölgeden yöresel lezzetler, Osmanlı-Türk mutfağından geleneksel yemekler, Osmanlı şerbetleri ve Ramazan sofralarının baş tacı tatlılarla şekillendiriyor.

    Canlı fasıl müziği eşliğinde haftanın 7 günü 7 farklı menü ile misafirlerini ağırlayacak olan The Globe, Ramazan ayı boyunca, Antakya’dan Urfa’ya, Adana’dan Datça’ya Anadolu topraklarının yemek mirasını misafirleriyle buluşturacak. Lebeniye Çorbası, Edirne Tava Ciğeri, Tahinli Antakya Humusu, Taze Zahter Salatası, Şanlıurfa Pencer Boranisi ve Fellah Köftesi gibi çok özel yöresel lezzetlerin yer aldığı menülerin ana yemek seçimi ise iki alternatifli olacak. Piliç Topkapı’dan Hünkar Beğendi’ye, Kuzu Külbastı’dan Tavuk But Yahni’ye, Akdeniz Usülü Kuzu İncik’ten Mutancana Güveç’e, Dana Gerdan’dan Tavuk Külbastı’ya her gün için ayrı seçenekler misafirlerin beğenisine sunulacak. The Globe’un her gün farklı lezzetlere yer vereceği iftar menüleri, Ramazan ayı boyunca içecekler dahil kişi başı 200 TL.

    Hilton İstanbul Bomonti, Ramazan ayında şirket ve gruplar için de avantajlı fiyatlara sahip iftar menüleri hazırlıyor. The Globe restorandaki özel yemek bölümlerde 50 kişiye kadar, geniş kolonsuz balo salonlarında 1.600 kişiye kadar farklı kişi sayıları için menü ve mekan alternatifleri sunuyor. Ayrıca şirket ve grup iftarlarını Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleştiren misafirler, Hilton konaklamalarında ya da anlaşmalı havayolu şirketlerindeki uçak bileti alımlarında kullanabilecekleri üç kat Hilton Honors puanı da kazanma şansına da sahip oluyor.

    İçeceklerin dahil olduğu gruplara özel iftar menüleri 120 TL +KDV’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Şirket iftar yemekleri hakkında ayrıntılı bilgiye bomonti.sales @ hilton. com mail adresinden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.