DOLAR 32,4233
EURO 34,7469
ALTIN 2429,345
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea Spa’sından tüm kadınlara mart ayına özel indirimler

    Hilton İstanbul Bomonti’nin Ödüllü eforea Spa’sından tüm kadınlara mart ayına özel indirimler
    02.03.2019
    A+
    A-

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti’de yer alan World Luxury Spa Awards ödüllü eforea™ Spa, kendine özen gösteren tüm kadınlara bakım paketlerinde ve üyeliklerde cazip avantajlar sunuyor.8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, Mart ayı içerisinde geçerli olacak indirimli fiyatlar, özel hediyeleri de beraberinde getiriyor. 4-10 Mart arası bir arkadaşı ile birlikte Hilton İstanbul Bomonti’ye gelenler ücretsiz cilt analizi yaptırabilecek; cilt bakımlarından da %25 indirimli faydalanabilecek.

    İstanbul’un en büyük oteli Hilton İstanbul Bomonti, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü ödüllü eforea™ Spa’sında sunduğu cazip fiyat avantajları ile kutluyor. 4-10 Mart arası en yakın arkadaşı ile Hilton İstanbul Bomonti’ye gelenler, cilt bakımlarından %25 indirimle faydalanabiliyor. eforea™ Spa’nın uzman terapistleri tarafından yapılan cilt bakım analizinin hediye edileceği kampanyada, bakım kürlerini evde yapmayı tercih edenler için seçili cilt bakım ürünlerinde %15 indirim avantajı da sunuluyor.

    eforea™ Spa, Mart ayı boyunca yapılacak yıllık üyeliklerinde kadınlara özel sunduğu %10 indirim avantajıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca üyelik hediyesi kapsamında misafirlere üyeliklerini bir ay uzatma hakkı ya da eforea™ Spa’nın 50 dakikalık birbirinden rahatlatıcı masajlarından dilediğini tercih etme fırsatı da sunuluyor.

    Hilton İstanbul Bomonti’nin ödüllü eforea™ Spa’sı, Mart ayında masaj tutkunu kadınları da unutmuyor. Dilerseniz 50 dakikalık masajlardan dilediğinizi seçerek kendi masaj paketlerinizi oluşturabilir; ya da günlük Spa kullanımı paketleri ile kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 10’lu masaj paketleri 2.200 TL; 20’li masaj paketleri 3.700 TL, 30’lu masaj paketleri 4.800 TL; 10’lu günlük Spa kullanım ücreti ise 1.000 TL’lik cazip fiyatlarla misafirlerini bekliyor.

    Avrupa’nın en büyük ödüllü eforea™ Spa’sı

    Hilton İstanbul Bomonti’nin üç katına ve 3.300 metrekarelik dev bir alana yayılan ve 2017 World Luxury Spa Awards’ta iki dalda ödüle layık görülen Türkiye’nin ilk eforea™ Spa’sında, gönlünüzce arınıp tazelenmeniz için her türlü detay bulunuyor. Kompleks içerisinde son teknoloji ürünü cihazlarla donatılmış 500 metrekarelik bir Fitness Center, sıcaklık ve su dengesi titizlikle denetlenen açık ve kapalı havuzlar, doğal ürünlerle donatılmış 14 uygulama odası, Vichy bakımı odası, geleneksel 3 Türk hamamı, 4 sauna ve 4 buhar odası yer alıyor. Çiftler ve özel organizasyonlar içinse, VIP bakım odaları ve VIP Türk hamamı rezerve edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.