DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hızlı, kolay ve yenilikçi mortgage deneyimi Endeksa’dan

    Hızlı, kolay ve yenilikçi mortgage deneyimi Endeksa’dan
    25.10.2021
    A+
    A-

    Gayrimenkul piyasasında fiyatlar artıyor. Konut almak isteyenler fiyatından emin olmak ve kolayca kredi kullanmak istiyor. Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, sunduğu hızlı, kolay ve yenilikçi mortgage deneyimi ile bu ihtiyacı karşılamayı hedefliyor.

     

    Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olan Endeksa, gayrimenkul almak, satmak veya kiralamak isteyenlerin referans noktası konumunda bulunuyor. Bireysel kullanıcılar, kurumsal firmalar ve emlak danışmanları gayrimenkul işlemlerinden önce Endeksa ile değerinden emin oluyorlar ve bu sayede işlemlerini gönül rahatlığı ile yapıyorlar.

     

    Tüm Türkiye için bölge bazında ortalama gayrimenkul fiyatlarının yanı sıra gayrimenkulün özelliklerinin girilmesi ile otomatik değer hesaplayan Endeksa, kullanıcılarına hızlı ve kolay konut kredisi hizmeti sunmaya başladı. Kullanıcılar, Endeksa üzerinden değerini hesapladıkları konutlar için kolayca mortgage başvurusu yapabilecekler.

     

    Saniyeler içinde kullanılabilecek yaklaşık kredi tutarını görme imkânı sağlıyor

     

    Endeksa ile kullanıcılar, almak istedikleri konutun özelliklerini girip saniyeler içinde tahmini değerini ve kullanabilecekleri yaklaşık kredi tutarını hesaplayabiliyor. Cep telefon numaralarını girerek yapacakları mortgage başvurusu sonrasında mortgage uzmanı kendilerini arayarak en uygun konut kredisi seçeneklerini sunacak.

     

    Yeni hizmeti değerlendiren Endeksa. com Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, “Kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştirmekten mutluluk duyuyoruz. İş birliği yaptığımız bankalar, Endeksa’nın ürettiği konut değerini baz alarak kullanıcılarımız için en uygun konut kredisi seçeneğini sunacaklar. Öncelikle Garanti BBVA Mortgage ile başlattığımız bu hizmetimizi alanında öncü diğer kurumlarla yaygınlaştıracağız.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.