DOLAR 32,2513
EURO 34,747
ALTIN 2408,93
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HobbyBeton ile sevginizi objeye dönüştürün

    HobbyBeton ile sevginizi objeye dönüştürün
    10.02.2021
    A+
    A-

    Son teknoloji kullanılarak üretilen Türkiye’nin ilk HobbyBeton’u ile yaratıcılığınızı ortaya çıkaran dekoratif objeler yapmak artık çok kolay! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerinize el emeği göz nuru, bir hediye hazırlayarak sevginizi ölümsüzleştirin. Baumit Türkiye mimarlarının 12 Şubat’ta YouTube kanalında yayınlayacağı “2Mimar” programı da HobbyBeton’la yapabileceğiniz objeler için ilham verecek.

    Avrupa’nın mantolama devi Baumit, son teknolojiyle geliştirdiği Türkiye’nin ilk “HobbyBeton” ürünü ile sevdiklerinizi mutlu etmek ve yaşam alanlarınızı daha şık ve özgün hale getirmenize imkan sağlıyor. Sunulan kalıplar yardımıyla, yaratıcılığınızı kullanarak saksı, mumluk, tepsi, kalemlik gibi dekoratif eserler ortaya çıkarabilir, 14 Şubat’ta sevdiklerinize kendi ellerinizden çıkmış, unutulmayacak bir armağan verebilirsiniz. HobbyBeton ile Baumit, kendinize özgü tasarımlarınızla evinize ve iş yerinize renkli dokunuşlar yapabilmenizi sağlıyor.

    Yaşam alanlarına yaratıcı dokunuş

    Kullanıcısına sınırsız tasarım olanağı sunan Ar-Ge harikası ürünle tasarlanan her ürün, her tür boya ile rahatlıkla boyanabiliyor. Brüt betonu dekoratif bir görünümle sunan HobbyBeton, hayalinizi pratik bir şekilde tasarıma dönüştürüyor.  Evlerde bulunan pet şişe ve/veya kahve kutusu gibi atık malzemelerin yanı sıra hazır metal veya silikon kalıpları kullanarak da harikalar yaratabileceğiniz Baumit HobbyBeton’u sadece su ile karıştırarak uygun kıvama getirmeniz yeterli.

    Baumit 2 Mimar YouTube hesabından ilham alabilirsiniz

    HobbyBeton ile kolayca uygulayabileceğiniz birçok dekoratif fikir için Baumit Türkiye mimarlarının YouTube kanalı “2Mimar” programından da ilham alabilirsiniz. Maskeden mumluğa, kaşıklıktan dekoratif eşyalara kadar birçok farklı ürünün yapımını uygulamalı olarak sunan kanalda, 12 Şubat tarihinde yeni video yayında olacak. Güncel videoları takip etmek için Baumit Türkiye kanalına abone olabilirsiniz.  https://www.youtube. com/BaumitTurkiye

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.