DOLAR 32,5206
EURO 34,7509
ALTIN 2495,829
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HOM Design Center 100 seçkin tasarım ve dekorasyon markasını tek çatı altında buluşturuyor

    HOM Design Center 100 seçkin tasarım ve dekorasyon markasını tek çatı altında buluşturuyor
    07.11.2018
    A+
    A-

    Eroğlu Yapı’nın tasarım ve dekorasyon konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center açıldı. 100 mağaza kapasiteli HOM Design Center’da kiralamaların yüzde 90’ının tamamlandığını ve yılsonuna kadar tüm mağazaların açılacağını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, “Tekstilden edindiğimiz bilgi, deneyim ve estetik anlayışımızı konut, karma ve ticari projelerimize yansıtarak, 2023 Türkiye’sinin inşasını gerçekleştiriyoruz. Yeni açtığımız HOM Design Center’ın alışılagelmiş AVM’lerden konsept AVM dönemine geçişin bir simgesi olarak kısa sürede perakende sektöründe fark yaratacağına ve tüketicilerden büyük ilgi göreceğine eminiz. Bir diğer farkımız nitelikli trafik, yüksek ciro getirisi olacak. Biz de önümüzdeki hafta başlayacak reklam kampanyası ile destekleyeceğiz. HOM Design Center’ın yerli tasarım ve dekorasyon markaları için bir ihracat üssü olmasını da hedefliyoruz” diye konuştu.

    Eroğlu Yapı’nın, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı. HOM Design Center, birçok ülkede sayısız projeye imza atan ünlü mimar Peter Vaughan tarafından tasarlanan, İstanbul’un en çekici yaşam ve yatırım merkezlerinden Skyland İstanbul karma projesinin içinde yer alıyor. Yılda 5 milyon ziyaretçi bekleyen HOM Design Center’ın iç mekan tasarımları ise alışveriş merkezleri, konut ve eğitim yapıları konusunda uzman mimar Sinan Kafadar’ın imzasını taşıyor. HOM Design Center’da kiralamalar TL üzerinden yapılıyor, metrekare başına 150.-TL- 200.-TL arasında fiyatlandırılıyor.

    HOM Design Center’ın Türkiye’nin ve İstanbul’un en yenilikçi konsept alışveriş merkezi olacağını vurgulayan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu şunları ifade etti:

    “Eroğlu Holding olarak ilkleri gerçekleştirmeyi hedef edinmiş bir grubuz. Skyland İstanbul gibi ikonik tasarımıyla İstanbul’un benzersiz mimari yapıları arasında yerini alacak karma projemizin alışveriş merkezinin de yine kendisi gibi benzersiz olmasını istedik. Her gün bir yenisi açılan alışveriş merkezlerinin aksine Türkiye’de yapılmamışı fark edip, ev ve ofis tasarımı konseptine odaklandık.

    Ziyaretçilerimiz ev ve ofis dekorasyonu için gereken her şeyi HOM Design Center’da bulabilecek. İsmimiz de buradan geliyor zira HOM, ‘Home Office Mall’un kısaltması. Mobilyadan beyaz eşya ve elektroniğe, yer döşemesinden perdeye, aydınlatmadan aksesuara tarz sahibi ev ve ofisler tasarlamak isteyenler HOM Design Center’da buluşacak. Skyland İstanbul projemizin sakinleri ise konut ve ofislerini HOM Design Center’dan dekore etmenin konfor ve keyfini yaşayacak.”

    HOM Design Center ihracat üssü olacak

    HOM Design Center ile yerli üretimi de desteklediklerini belirten Eroğlu şöyle konuştu:

    “HOM Design Center, 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana kurulu 100 mağazalı bir alışveriş merkezi. Mağazalarımızın yüzde 90’ının kiralamasını tamamladık. Yıl sonuna kadar tüm mağazalar açılmış olacak. HOM Design Center’ın yerli tasarım ve dekorasyon markaları için bir ihracat üssü olmasını hedefliyoruz. Amacımız, A Plus markalarla tüketiciyi buluşturan en kapsamlı merkez olarak ticarete ve ülke ekonomisine de katkıda bulunmak. HOM Design Center’ın dekorasyon ve tasarım markalarının ihracat üssü olacağına inanıyoruz.”

    HOM Design Center bir dünya markasına dönüşecek

    Eroğlu Holding bünyesinde yer alan markaları Colin’s ve Loft gibi, yarattıkları her markayı bir dünya markası haline getirmenin temel hedefleri olduğunu vurgulayan Eroğlu sözlerine şu şekilde devam etti:

    “Başta Ankara ve İzmir olmak üzere büyük şehirlerimizde açacağımız HOM Design Center’ları bir zincire dönüştürmek hedefindeyiz. Yurt dışında da yatırım planlarımız var. İlk etapta yabancı müşterilerin dikkatini çekebilmek adına yurt dışı reklamlarımızı devreye sokacağız. Yurt içi şubelerin ardından yurt dışında da açacağımız HOM Design Center’larla markalaşmamız hızla devam edecek.”

    Metronun yanında, ana yolların kesişim noktasında

    Bretz, By Kepi, Casa, Cumba Garage, Cumba Selection, Çilek, Dartiste, Dekor 34, Dokumacı, Enne Mobilya, Enza, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fatih Kıral Kids, Fuga, Halsa, Hamm, İdaş, İşbir Yatak, Kaas, Koleksiyon, Lazzoni, Luxi Lighting, Maison, Mete Bronz, Metin Akpınaray, Mira Mobilya, N Design, Natuzzi, Özartaş, Praktiker, Siemens, Simurg, Sit Design, Stella, Şark Halı, Tepe Home, Vanessa, Yatsan, Zirve ziyaretçileriyle buluşacak markalar arasında yer alıyor.

    Ev ve ofis tasarımına yönelik önemli markaları bir araya getiren HOM Design Center,zengin marka karmasıyla ziyaretçilerin pek çok seçeneği tek adreste bulabileceği konforu ve zaman tasarrufunu sağlıyor. HOM Design Center’da mağazaların yanı sıra ünlü tasarımcı, mimar ve sanatçıların çalışmalarının sergileneceği Inspiration Area bulunuyor. Yıl içinde düzenlenecek etkinliklerle mimarlık, tasarım ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin ziyaretçilerle buluşturulması planlanıyor. Gastro Court alanındaki markalar ise alışveriş sırasında ziyaretçilere lezzetli ve keyifli mola imkanı sunuyor. Gastro Court, Mart 2019’da hizmete açılıyor.

    Her gün 10.00-20.00 saatleri arasında açık olan HOM Design Center, hemen yanındaki metro durağı ile ulaşım anlamında da kolaylık sunuyor. TEM ve Cendere Caddesi’nden direkt girilebilen alışveriş merkezi, ziyaretçilerine 4.500 araç kapasiteli ücretsiz otoparkı ile hizmet veriyor.

    Tekstil zincirinin tüm halkalarında var olan tek holding

    Eroğlu Holding, tarladan toplanan pamuktan ipliğe, iplikten denim kumaşa, oradan konfeksiyona ve ürünün son tüketicinin eline ulaştığı mağazacılığa kadar uzanan tekstil zincirinin tüm halkalarında var olan tek holding olarak, Türkiye’nin üretici gücü olmaya, ekonomi ve istihdama katkı sağlamaya devam ediyor. Eroğlu Yapı, 11 yılda ofisten konuta, konuttan AVM’ye 17 projeye imza attı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.