DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Home Store’da değişmeyen zarafet

    Home Store’da değişmeyen zarafet
    11.04.2018
    A+
    A-

    Home Store, yeni koleksiyonunda yeniden yorumladığı etek ve ceket modelleriyle kadınlara hem günlük hem de iş yaşamlarında orijinal ve modern bir tavır katıyor.

    Canlı renkler, çizgiler ve desenlerin başrol oynadığı yeni sezonuyla Home Store, her zevke ve vücut tipine uygun etek ve ceket modelleriyle yeni sezonda da tarzınızı en iyi şekilde ortaya çıkartmanıza yardımcı oluyor.

    Home Store kadınının hem iş hayatında hem günlük giyimde tercih edebileceği etek ve ceket modelleri onları her daim trendy ve tarz bir görünüme kavuşturuyor. Mini – midi boylardaki etekler, kadife veya pamuklu kumaşlarla bezenirken; deri de ürünlerde sıklıkla kullanılan materyaller arasında. Düz, çizgili ve vücuda oturan ceket modelleri ise etekleri tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.