DOLAR 32,5883
EURO 34,8386
ALTIN 2508,994
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hoover KeepHeat Fırın ile pişir, sakla, dilediğin zaman servis et

    Hoover KeepHeat Fırın ile pişir, sakla, dilediğin zaman servis et
    11.10.2018
    A+
    A-

    Teknolojiye hayat veren fikirlerle hayatı kolaylaştıran Hoover, yemekleri uzun süre muhafaza edebilen, dünyanın ilk ve tek fırını KeepHeat ile mutfaklarda yeni bir dönem başlatıyor. KeepHeat Fırın, Hoover için özel olarak geliştirilen Exever teknolojisi sayesinde, yemekleri ilk günkü lezzetiyle, 2 haftaya kadar bozulmadan muhafaza ediyor

    Mutfakları birbirleriyle iletişim kuran, ihtiyaçları anlayan ve kişiye özel çözümler sunan akıllı ürünlerle donatarak hayatı kolaylaştıran Hoover, KeepHeat Fırın ile devrim niteliğinde bir yeniliğe daha imza atıyor. KeepHeat Fırın, yemeği piştikten sonra 62˚C ila 70˚C arasında sıcaklıkta tutarak bakteri oluşumunu engelliyor ve servise hazır şekilde 2 haftaya kadar muhafaza edebiliyor. Bu yenilikçi fikir, modern hayatın koşuşturmacası içinde yemek pişirmek için vakit bulamayanlara, yemekleri önceden pişirip, istedikleri zaman ilk günkü lezzetiyle tüketebilme fırsatı sunuyor.

    Sıcak tutma özelliğiyle yeniden ısıtmaya gerek kalmıyor

    KeepHeat Fırın, yiyeceklerin tadını ve aromasını korumanın en sağlıklı yollarından birini sunuyor. Exever teknolojisi sayesinde yemekleri yeniden ısıtmaya gerek kalmadan servis sıcaklığı sağlayan KeepHeat Fırın, besin değeri kaybını ortadan kaldırıyor.

    Düşük sıcaklıkta pişirme özelliğiyle yemekler daha yumuşak ve sulu

    KeepHeat Fırın, yemekleri uzun süre muhafaza etmenin yanında, yine Exever teknolojisiyle 62˚C ila 90˚C aralığında düşük sıcaklıkta pişirme işlemi yaparak, yemekleri daha lezzetli, her zamankinden daha yumuşak ve sulu hale getiriyor.

    Kişiye özel tarifler, uyarılar ve uzaktan kontrol

    KeepHeat Fırın, Wizard Uygulaması sayesinde mobil cihazlarla uzaktan kontrol edilebiliyor. Fırın içerisinde muhafaza edilen yemeğin son tüketim tarihi yaklaştığında, uygulama kullanıcıyı uyarıyor. Ayrıca kişiye özel tarifler ve ipuçları sunan Wizard Uygulaması, daha lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.