DOLAR 32,3148
EURO 35,1197
ALTIN 2292,803
BIST 9052,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hoover’den geleceğin ev teknolojisinde bir ilk: Beyaz eşyalarda yapay zeka dönemi başlıyor

    Hoover’den geleceğin ev teknolojisinde bir ilk:  Beyaz eşyalarda yapay zeka dönemi başlıyor
    31.08.2018
    A+
    A-

    Geleceğin akıllı ev ve mutfağını tasarlayan, ev temizliğinde yenilikçi ürünler geliştiren İtalyan devi Candy Hoover, beyaz eşya sektörünü bir araya getiren IFA Berlin Uluslararası Elektronik Ürünler ve Teknolojileri Fuarı’nda bin metrekare alana yayılan standında ziyaretçilerini ilk kez yapay zekayla buluşturuyor

    Dünyanın en büyük tüketici elektroniği ve ev aletleri fuarlarından biri olarak kabul edilen IFA, bu yıl 31 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenleniyor. Geçen yıl, 159 bin metrekarelik alanda 1800’ü aşkın firma, 253 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuara, sektörün önemli oyuncuları katılıyor. Dijital yaşam tarzını yansıtan ürünlerin ve önemli yeniliklerin sunulacağı fuarda, Candy Hoover, bin metrekare alana yayılan standında, geleceğin ev teknolojisinde bir ilke imza atarak beyaz eşya sektöründe yapay zeka dönemini başlatıyor.

    Sesi tanıyor, alışkanlıkları öğreniyor, uzaktan kontrol sağlıyor

    Fuarda AXI bulaşık makinesiyle vitrine çıkan Hoover, ürünlerine kattığı yapay zekayla kullanıcıları çağın ötesine taşıyor. En ileri teknoloji ile donatılan bulaşık makinesi AXI, yapay zeka sayesinde sesi tanıyor, alışkanlıkları öğreniyor ve kişiye özel çözümler sunuyor. Kullanıcılar, sadece seslerini kullanarak makineyi kontrol edebiliyor. Hoover Talks ile programları uzaktan seçip başlatabiliyor, yıkama durumu hakkında mesajlar alabiliyor, yıkama tamamlandığında sesli olarak bilgilendiriliyor. Entegre kameraya sahip Optik Sensör Sistemi ile bulaşık makinesinin ne kadar yüklü olduğu ve mutfak gereçlerinin türü algılanıyor. Bir sorun varsa anında uyarı veriyor. Wi-Fi fonksiyonları ile de uzaktan kontrol edilebiliyor.

    Kumaş, leke tipi ve hava durumuna göre en uygun yıkama

    A+++, yüzde 70 enerji verimlilik sınıfına ve 14 kg’lık yıkama kapasitesine sahip Hoover AXI çamaşır makinası, kumaş ve leke tiplerini tanıyarak en uygun yıkama fonsiyonunu seçmeye imkan tanıyor. Hoover AXI, yıkama alışkanlıklarına göre kullanıcılara tavsiyeler vererek çamaşır makinelerine yeni bir standart getiriyor. AXI buzdolabı ve KeepHeat fırın ise, gıdaların bozulma sürecini yavaşlatmak için daha uzun süre depolanmasına olanak tanıyor.

    “Ev aletlerine bağlantı getiriyoruz”

    Ev otomasyonu, tüketici elektroniği, ev aletleri ve akıllı yaşam arasındaki ilişkinin, grup stratejilerini önemli ölçüde etkilediğini belirten Candy Group CEO’su Beppe Fumagalli, “Hızlı ve heyecan verici bir tempo ile geliştirdiğimiz yenilikçi ürünleri pazara sunmamız açısından IFA’da bulunmaktan gurur duyuyoruz. Yıkayıcı ve süpürge grubuna ek olarak ankastre ürünlerde de farklı sürprizlerle fuardayız. Ev aletlerine getirdiğimiz sadelik, kullanım kolaylığı, bağlantı ve sofistike tasarımla farklı beklentide tüketicilere ulaşmayı hedefliyoruz. Kullanıcılara kendi yaşam tarzlarını istedikleri gibi değiştirebilecek fikirler sunmayı amaçladığımız stratejilerimize devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.