DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HOST İstanbul 2020, Haziran’da gerçekleşecek

    HOST İstanbul 2020, Haziran’da gerçekleşecek
    18.03.2020
    A+
    A-

    Ticaret Bakanlığı’nın coronavirus/COVID-19 ile ilgili tedbirler kapsamında aldığı yurt içindeki tüm ulusal ve uluslararası fuarları erteleme kararı üzerine Tarsus Turkey de 26-29 Mart 2020’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşmesi planlanan HOST İstanbul Fuarı’nı, Haziran ayına çekti. Fuarın yeni tarihleri ise 4-7 Haziran 2020 oldu.

     HOST Istanbul Fuarı’nı organize eden Tarsus Turkey’in Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, erteleme kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

    “Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı’nın coronavirus/COVID-19 ile ilgili tedbir kararı üzerine  HOST Istanbul 2020 Fuarı’nı Haziran ayına erteledik. Fuarımızı destekleyen Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER ve katılımcı firmalarımızın görüşlerini de alarak 15. Türkiye Ev ve Mutfak Eşyaları Üreticileri Fuarı HOST İstanbul’un yeni tarihini 4-7 Haziran 2020 olarak belirledik. Ayrıca, süregelen ziyaretçi çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte artırarak, katılımcı firmalarımıza ve ziyaretçilerimize en uygun ticari platformu sağlamayı amaçlıyoruz.

    Türkiye’deki ve dünya genelindeki güncel durumu yakından takip ederek; Bakanlıkların ve Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri ile uyumlu şekilde hareket ediyoruz.

    Bu zorlu süreçte anlayışları için tüm katılımcılarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyor, yeni belirlenen tarihlerde birlikte çalışmak için sabırsızlanıyoruz. Tarsus Turkey’in 2020 takvimindeki tüm fuarları planlandığı gibi gerçekleşecektir.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.