DOLAR 32,3261
EURO 35,1758
ALTIN 2244,172
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HOST İstanbul ile vitrinler, baharda avantajlı fiyatlarla yenilenecek

    HOST İstanbul ile vitrinler, baharda avantajlı fiyatlarla yenilenecek
    25.01.2020
    A+
    A-

    Tarsus Turkey’in bu yıl 15.’sini düzenlediği HOST İstanbul, Anadolu’dan gelen ziyaretçilerini Türk üreticilerin yenilikçi, kaliteli ve maliyet avantajlı ürünleriyle buluşturacak. 10 milyar dolarlık ev ve mutfak eşyaları sektörünün bahar sezonundaki ilk fuarı, 26-29 Mart tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Türkiye’nin lider üretici markalarının, Eylül ayındaki Zuchex fuarından önce yeni koleksiyonlarını sektör profesyonelleriyle buluşturacağı ilk adres olan HOST İstanbul, ziyaretçilerine aradıkları ürünleri tek çatı altında sunacak.  Organizasyon hakkında bilgi veren Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Ebru Causey, avantajlı satın alma fırsatlarıyla vitrinlerini yenilemek ve ürün portföylerini genişletmek isteyen  perakendecilerin ve zincir mağazaların, ev ve mutfaklardaki en yeni trendler, farklı tasarımlar ve eşsiz inovatif ürünlerle HOST İstanbul 2020’de tanışacağını söyledi.

    Aralarında sektörünün lider firmalarının da olduğu tamamı yerli üretici 150’den fazla katılımcıyı, Türkiye’nin yanı sıra Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika ile birlikte dünyanın farklı coğrafyalarından 12.000’in üzerinde ticari satın almacı ile buluşturacak olan HOST İstanbul 2020’de geri sayım başladı. Sergilenen ürün çeşitliliği ile fark yaratan fuarda bu yıl özellikle plastik grubu ev ve mutfak eşyaları öne çıkarken, cam, porselen ve seramikten elektrikli ev aletlerine, metal mutfak eşyalarından bahçe aksesuarlarına ve dekoratif ürünlere kadar yaşam alanlarına şıklık, estetik ve işlevsellik katan yüzlerce yeni tasarıma ev sahipliği yapacak. Küresel kalite standartlarında üretim yapan yerli ev ve mutfak eşyaları üreticilerinin bugün tüm dünyaya ihracat gerçekleştirdiğini vurgulayan Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Ebru Causey, “HOST İstanbul 2020 ziyaretçileri, Türk üreticilerin dünya standartlarındaki ürünlerini, yerli üretim fiyat avantajlarıyla satın alabilecekler” dedi. Bu fırsatın özellikle Anadolu’dan gelecek yurt içi sektör profesyonelleri için önemli bir rekabet avantajı yaratacağının altını çizen Causey, son Zuchex fuarındaki 1,5 milyar dolarlık ticaret başarısının HOST İstanbul 2020’de devamının geleceğini söyledi.

    Cam, Porselen, Seramik, Metal Mutfak Eşyaları, Plastik Ev Gereçleri, Bahçe Aksesuarları, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri alanlarında piyasaya çıkan son ürünler, yenilikler ve inovatif tasarımların bir arada sergilendiği HOST İstanbul 2020’ye online ziyaretçi kaydını yaptırmak için, www. hostistanbul. com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.