DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels. com öne çıkan beş otele ışık tutuyor

    Hotels. com öne çıkan beş otele ışık tutuyor
    12.11.2019
    A+
    A-

    Sonbaharın sonlarına yaklaşırken günler kısaldı, güneş eskisi kadar parlak değil ve ağaçlar da yapraklarını neredeyse tamamen döktü.

    Hotels. com™ Instagram hesaplarını, paylaşımlarıyla daha renkli hale getirmek isteyen seyahat severler için, dünyanın dört bir yanında renk paletlerinin özgünlüğüyle öne çıkan 5 özel oteli derledi.

    Bu oteller, Portekiz seramiğinin mavisinden Meksika folklorunun fuşyasına kadar bir sonraki tatil kaçamağınızda sizlere sonbaharı renklendirmek ve yaz güneşine geri kavuşmanız için mükemmel bir fırsat olacak…Bela Vista Hotel & SPA – Relais & Châteaux, Portimão / Portekiz

    Portimão’daki bu 5 yıldızlı otel, yoğun mavi kullanımıyla Portekiz’in ünlü seramik karolarından ilham almış. Krem rengi bir kale içinde yer alan Bela Vista Hotel & Spa’nın dikkat çekici mavi iç mekanı, Atlantik Denizi’ne baktığı düşünülürse yazın bitişinin hüznünü üzerinizden atmanız için mükemmel bir lokasyon. Keyfinizi yerine getirmek için Praia da Rocha’ya bakan otelin spa ve havuzunu ziyaret edip kendinizi şımartmaya hissetmeye ne dersiniz?

    Rosas & Xocolate Boutique Hotel, Merida / Meksika

    Rosas & Xoclate Hotel, fuşya ve koyu ahşaptan ilham alan tasarımıyla çikolata bağımlıları ve gül tutkunları için ideal. Egzotik avlusuna ışığın girişiyle pembe duvarların suya yansıması, Instagram’da paylaşmak için mükemmel kareler veriyor. Maya medeniyetinin yaşadığı geleneksel bir kakao tarlasında yer alan Rosas & Xocolate Boutique Hotel’in 17 özel odası, bir spa’sı ve rüya gibi bir de havuzu var.

    JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa, Phú Quốc / Vietnam

    Bir renk cenneti olan bu tatil köyü, Tayland Körfezi’nin ünlü ‘Vietnam İncisi’nde, Phu Quoc’ta yer alıyor. Otel, sık bir orman ve engin okyanusun yanı başında, enerji ve birbirinden güzel renkleri içinde barındıran ufak bir şehir gibi. Her bir binası, bir renkten ilham almış sofistike bir tasarıma sahip. Hiç şüphesiz ki JW Marriott Phu Quoc Emerald Bay Resort & Spa bu yıl keşfedilmesi gereken ve Instagram’da paylaşmayı mutlaka isteyeceğiniz otellerden biri.

    Colony Hotel Palm Beach, Florida / Birleşik Devletler

    Palmiye ağaçları, güneş ve tiril tiril yaz kıyafetleri vaadiyle bu otel, Palm Beach’in en önemli sembollerinden biri. Bölgenin ‘renkli mücevheri’ olarak da tanımlanan Colony Hotel Palm Beach, bugüne kadar tüm dünyadan birçok ünlü ismi de cezbederek ağırlamış. Karakteristik pembe rengiyle tamamlanan klasik İngiliz kolonyal tarzdaki bu otel; gerek süitlerinde, gerekse de villaları ve çatı katlarında geçmişle geleceği en şık şekilde sentezliyor. Ayrıca restoranı da bölgenin en iyi gastronomi örneklerini sunuyor. Colony Hotel Palm Beach, Instagram fotoğrafları için bire bir; üstelik kim bilir belki de bu fotoğraf bir ünlüyle bir kare olur?

    The Gritti Palace, Venedik / İtalya

    Venedik’teki Santa Maria de la Salud Katedraline bakan bu 16. yüzyıl sarayının tasarımı, renkleri ve dokuları bir üst seviyeye taşıyor. Yoğun kırmızılar, yeşiller ve hatta turuncular ile bezenmiş bu otelin her köşesi, konuklarını özel ve asil bir ortamda ağırlıyor. Müzeler ile dolu çevresi ve Büyük Kanal’a bakan ve kıyas kabul etmeyecek terasıyla bu otel, sonbahara bir parça renk ve görkem katmak isteyenler için mükemmel bir seçim.

    *Fiyatlara vergi dahil değildir. Odalar için verilen fiyatlar 12 Kasım 2019 tarihi itibariyle geçerlidir;

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.