DOLAR 32,3304
EURO 34,6362
ALTIN 2441,825
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels. com, ‘Siri Kısayol’ özelliğini kullanıma sunuyor

    Hotels. com, ‘Siri Kısayol’ özelliğini kullanıma sunuyor
    19.09.2018
    A+
    A-

    Hotels. com™ Mobile Travel Tracker’a göre günümüzde seyahat edenlerin neredeyse çeyreği (%22), seyahat aramak ve rezervasyon yapmak için mobil cihazlarının sesli özelliklerini kullanıyor. Bu büyüyen trendi takip eden Hotels. com, mobil uygulamasında Siri® Kısayol özelliğini Apple’ın yeni iOS12 sürümünün bir parçası olarak sunan ilk seyahat şirketlerinden biri oldu.

    90 ülke ile bölgede 40 ayrı dilde kullanılabilen yeni Siri Kısayol özelliğine sahip Hotels. com uygulaması, bugüne kadar dünya çapında 70 milyon kez indirildi. Hotels. com müşterilerinin tek yapması gereken rezervasyonlarını uygulamada açıp “Siri’ye Ekle” düğmesine tıklamak ve konaklamalarıyla ilgili sesli komutu söylemek.

    Bir kullanıcı gideceği yere vardığında otelin adresini öğrenmek, otel konumunu haritada görmek veya giriş saatini bulmak isterse talebini sesli komutla tekrarlaması yeterli oluyor. Siri Shortcut, Hotels .com uygulamasında hemen ilgili rezervasyonu açıyor.

    Hotels. com markası Mobil Başkan Yardımcısı Daniel Craig konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Havaalanına, elleriniz bavullarla dolu şekilde vardığınızda onay e-postasını bulamama veya bunun çıktısını alamama durumu kaç kez geldi başınıza? Sizi bu durumdan artık sesiniz kurtaracak! Hotels. com Siri Kısayol, sadece tek bir sesli komut ile temel bilgileri göstererek seyahatteki butip sorunlarını ortadan kaldırıyor. Eller serbest seyahat, giderek büyüyen bir trend. Bu yeni özellik, parmak uçlarıyla -sanırız buna artık dillerinin ucuyla demek daha doğru olur- bilgiye anında erişmek isteyen günümüzün çok yoğun konukları için mükemmel bir çözüm olacak.”

    Hotels. com’un ödüllü ve Apple ile Android mağazalarında en çok puan alanlar arasında bulunan (4,5+ yıldız) mobil uygulaması; seyahat rezervasyonu yapmanızı kolaylaştırıyor. Uygulama ile kullanıcılar aynı zamanda anında indirim ve daha sonrası için ücretsiz geceler de kazanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.