DOLAR 32,5337
EURO 34,8923
ALTIN 2442,572
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotels. Com’un Black Friday indirimleriyle çıkıyor

    Hotels. Com’un Black Friday indirimleriyle çıkıyor
    22.11.2018
    A+
    A-

    ‘Efsane Cuma’ yani Black Friday çılgınlığına çok az bir zaman kaldı. Peki bu yıl, dolaplarınızı belki de hiç ihtiyacınız olmayan şeylerle doldurmak yerine, kendinizi harika bir tatil ile şımartmaya ve bu ‘mega indirim gününü’ farklı bir şekilde değerlendirmeye ne dersiniz?

    Hotels.com™’un konaklama uzmanları, dünya çapındaki otel ve villalarda %75’e varan ‘Black Friday’ indirimlerini sizler için hazırladı.

    21-27 Kasım 2018 tarihleri arasında İngiltere’nin kırsal bölgelerindeki malikânelerden Tayland’ın kişiye özel havuzlu villalarına kadar uzanan alternatifleri içerecek şekilde hazırlanan bu efsane indirimlerden yararlanarak rezervasyonunuzu yapma şansını kaçırmayın!

    En çok hoşumuza gidecek indirimleri ise sizler için listeledik. Aralarında Türkiye’den de farklı birçok otel alternatifinin bulunduğu tüm indirimleri görmek için Hotels.com sitesini ziyaret edebilirsiniz:

    Unutmayın! Hotels.com ile konakladığınız her 10 geceye hediye bir konaklama kazanarak daha da çok tasarruf edebilirsiniz.

    %75 İndirim! Mane Boutique Hotel & Spa, Siem Reap, Kamboçya

    Soğuk havalardan hemen kaçarak, lüks içinde rahatlayabileceğiniz bu büyüleyici butik otelin bulunduğu Kamboçya’nın yolunu tutmaya ne dersiniz? Yemyeşil tropikal bahçelerle çevrili ve bir spa, oyun odası ile havuz barı olan Mane Boutique Hotel & Spa, bütün gün Angkor’daki tapınakları gezdikten sonra dinlenmek için ideal bir yer. Black Friday tarihinde rezervasyonunuzu yapın ve konaklamanızda %75 tasarruf edin.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %75 indirimden faydalanın.  

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 2.720 TL’den başlamaktadır.

    %65 İndirim! Chaweng Noi Pool Villa, Koh Samui, Tayland

    Kişiye özel, butik bir villa mı istiyorsunuz?Ya da harika bir havuz? İstediklerinizin hepsine sahip olan havuzlu bu villa, günlük hayatın koşuşturmasından uzakta rahatlamak isteyenler için birebir. Chaweng Noi sahiline de kısa bir yürüyüş mesafesinde olan bu okyanus cennetinde zaman emin olabilirsiniz ki, göz açıp kapayana kadar geçecek.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %65 indirimden faydalanın. 

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 629 TL’den başlamaktadır.

    %71 İndirim! Erten Konak – Special Class, İstanbul, Türkiye

    Yılbaşından önce araya kısacık bir tatil sıkıştırmak isteyenler, kıtaların birleştiği ve eskinin yeni ile tanıştığı İstanbul’u mutlaka ziyaret etmeli. Sultanahmet Camisi, Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcı’na kısa bir yürüyüş mesafesinde olan bu otel, İstanbul’un kültürel tarihini keşfetmek için mükemmel bir imkan sunuyor.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %71 indirimden faydalanın.  

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 3.652 TL’den başlamaktadır.

    %60 İndirim! Jungle Beach by Uga Escapes, Kuchavelli, Sri Lanka

    Hazır Sri Lanka yakın zamanda Lonely Planet’ın ‘2019 yılında gezilmesi gereken en iyi yerler’ listesinin başında yer almışken, neden Black Friday indiriminden faydalanıp ülkenin doğu kıyısını şöyle bir keşfe çıkmıyorsunuz? Kumsalda yer alan ve lüks bir tatil yeri olan bu otel, mevcut ağaçları ve doğal bitki örtüsünü otelin tasarımına dahil ederek sizi lüks bir ağaç evdeymişsiniz gibi hissettiriyor.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %60 indirimden faydalanın. (24 Aralık 2018 ve 31 Aralık 2018 tarihleri bu kampanyaya dahil değildir). 

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 1.544 TL’den başlamaktadır.

    %50 İndirim! Riad Melhoun & Spa, Marakeş, Fas

    Eklektik dekorasyonu ve nefes kesen iç tasarımı ile Instagram cennetinden çıkma bir otel! Bahia Sarayı’na yürüyüş mesafesindeki bu mekân Fas tatilinizi başlatmak içinse harika bir seçim. Açık havuza sahip geleneksel Fas tarzındaki salonda rahatlayabilir veya pergola tarzı terasından ise Atlas Dağları’nı seyre dalabilirsiniz.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %50 indirimden faydalanın. (23 Aralık 2018 ve 3 Ocak 2018 tarihleri bu kampanyaya dahil değildir.  

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 825 TL’den başlamaktadır.

    %50 İndirim! Lucknam Park, Chippenham, İngiltere

    Şehirden çıkın ve Londra’dan iki saat uzaklıktaki Chippenham kasabasında yer alan bu lüks otele kaçın. Her biri kendine özgü bir tarzda döşenmiş 42 odaya sahip bu tarihi otel; misafirlerin yürüyerek veya at sırtında keşfedebilecekleri 500 dönümlük el değmemiş bir arazi üzerine yer alıyor. Damak zevkine düşkün olanlar Michelin yıldızlı Hywel Jones Restoranı’nın keyfini çıkarabilir veya The Brasserie restoranında sıcak çikolata içebilirler.

    Black Friday teklifi: 21 Kasım-31 Mart 2018 tarihleri arasındaki seyahatinizde yapacağınız otel konaklamanız için %50 indirimden faydalanın (24 Aralık 2018 tarihi bu kampanyaya dahil değildir).  

    Black Friday indirimleri haricinde bu otelin normal gecelik fiyatı* 1.674 TL’den başlamaktadır.

    *Fiyatlara vergiler ve masraflar dahildir. İki kişilik odalar için verilen fiyatlar 21 Kasım 2018 tarihi itibarıyla geçerlidir; ancak rezervasyon sırasındaki müsaitlik durumuna göre değişiklik gösterebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.