DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hotelya; Katar, Kazakistan ve Sırbistan’da

    Hotelya; Katar, Kazakistan ve Sırbistan’da
    07.01.2021
    A+
    A-

    150’den fazla ülkede 700’ü aşkın projenin hareketli ve sabit mobilyalarında imzası bulunan Hotelya, uzmanlığını Katar, Kazakistan ve Sırbistan’da yeni açılan otellere taşıdı. Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Jouri A Murwab, Kazakistan’da faaliyet gösteren Sheraton Nur-Sultan ve Sırbistan’daki Viceroy Kopanik otellerinin de tercihi Türk markası Hotelya oldu. Hotelya, üç proje için 6 ayda toplam 4750 parça mobilya üretti.

     

    Dünyaca ünlü otel projelerine imza atan Hotelya’nın üç yeni adresi; Katar, Kazakistan ve Sırbistan oldu. Butik hizmet anlayışı ile her proje ve konsept için, özgün, hızlı ve kaliteli üretim yapabilen Hotelya, bu kez de Jourı A Murwab, Sheraton Nur-Sultan ve Viceroy Kopanik otellerinin çözüm ortağı oldu. Otellerin ortak kullanım alanları, balo salonları, odaları, SPA ve restoranlarına ait hareketli mobilyalar Hotelya imzası taşıyor.

    Doha’nın Yükselen Yıldızı; Jourı A Murwab

    Hotelya’nın yıldızlar kervanına kattığı en son projelerden biri olan Jourı A Murwab Hotel, akıllı tasarım ve mimari tarzı ile dikkat çekiyor. Otel odaları ve ortak alanlar için 3 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 750 parçadan oluşan özel üretim yapıldı.

    Sheraton Nur-Sultan’a Türk Mobilyası

    Her proje için butik ve özgün üretim yapabilme kabiliyetine sahip Hotelya, devlet dairelerine, iş alanlarına ve eğlence tesislerine yürüme mesafesinde olan, 191 otel odası ve 100 residance  dairesi bulunan Sheraton Nur-Sultan oteli için yaklaşık 3350 parça üretim gerçekleştirdi.

    Sırbistan’da Türk Mobilya Markası

    Lüks deneyimler ve birinci sınıf konukseverlik sunmak için tasarlanan Sırbistan’daki Viceroy Kopanik Hotel’in tercihi de Hotelya oldu. Bölgenin en büyük sıradağlarının eteğinde bulunan 119 odalı otelin SPA’sında ve restoranında bulunan özel tasarım yaklaşık 650 parça mobilya Hotelya tarafından üretildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.