DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nden  “Üç Boyutlu Emlak Turu Uygulaması” 

    Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nden  “Üç Boyutlu Emlak Turu Uygulaması” 
    06.05.2021
    A+
    A-

     

    Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, üç boyutlu 360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu’nu piyasaya sunmak üzere çalışmalara başladı. İlk kez Türkiye’de geliştirilen platform, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik gözlükleri, masaüstü bilgisayar ve akıllı telefon gibi cihazlardan kolay erişimi destekleyecek. 

     

    360 Derece Sanal Gayrimenkul Turu Platformu eksiksiz bir kullanıcı deneyimi için bilgisayar, akıllı telefon, tablet , sanal gerçeklik gözlüğü gibi ürünleri kapsayan çoklu cihaz desteği ile birlikte  5G uyumluluğu ile yüksek çözünürlüklü görselleri düşük gecikme süresi ile sunabilecek. 

     

    Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi’nin geliştirdiği Sanal Gerçeklik (VR) Emlak Turu Uygulaması, gayrimenkul sektöründeki potansiyel müşterilere, fiziksel olarak emlak ofislerinde ya da satışı yapılması planlanan gayrimenkulde bulunmalarına gerek olmaksızın, gerçekçi bir emlak turu deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu ürün ayın zamanda, gayrimenkul sektörüyle yakın ilişkili sektörlerin de işlerini büyütmelerine imkan veriyor. Örneğin bir mobilya mağazası da ürünlerini sanal olarak bu ortama yükleyerek, alıcıların evin bu eşyalarla döşenmiş halini de sanal gerçeklik ortamında görebilmelerini sağlayacak.

     

    Benzerlerinden farklı olarak yapay zeka teknolojisi ve sanal gerçeklik ekipman desteği ile oluşturulan iç tasarım ve üç  boyutlu sanal tur uygulamasının üzerinde 2019 yılından bu yana çalışan Huawei Türkiye Ar-Ge Merkezi, 2021 yılı sonunda ürünü Türkiye’deki müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor.

     

    5G’nin getirileri olan güvenilir düşük gecikme özellikleriyle platform, daha özelleştirilmiş ve gerçekçi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Platform sadece 5G destekli sanal gerçeklik ürünleri üzerinden değil, LTE bağlantısı ve kablosuz ağ bağlantısı ile mobil uygulama ve bilgisayarlar üzerinden de kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.