DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    HUŞ Kontrplak ile kapılar beklentilere meydan okuyor

    HUŞ Kontrplak ile kapılar beklentilere meydan okuyor
    16.11.2021
    A+
    A-

    Plywood ve Kontrplak ithalatında sektörün lider markası olan Baba Yapı” en kaliteli, çevre dostu ve ekonomik kapıların huş kontrplaktan olduğunu söylüyor.

    Kapı denilince akla gelen ilk düşünce, vaat edebileceği güvenlik ve dayanıklılıktır. İnsanların sağlıklı ve sıcak ortamlarda yaşamalarına yardımcı olmak için, kapılarda neden huş kontrplak tercih edilmeli…

    Huş kontrplakların en önemli özelliği suya dayanıklı ve uzun ömürlü olmasıdır. Homojen, darbeye dayanıklı ve marin malzemeden üretilen kapılar uzun ömürlü olduklarından dolayı tercih sebebidir. Huş kontrplaklar kullanıcıların isteğine ve kullanım alanına göre şekillenebilen bir ölçü sistemine sahiptir. 3mm ve 50 mm arası kalınlıklarla tasarlanabilmektedir. Huş kontrplaklar nemden ve sudan etkilenmediği için şişme yapmaz ve deforme olmaz. Plakaların yapıştırılması için kullanılan yapıştırıcılar tutkal olup insan sağlığına zararlı maddeler içermezler. Bu durum da tamamen çevre dostu olmasına yardımcı olmaktadır. Kapılar doğası gereği güçlüdür ve uzun yıllar dayanır.Şıklıklarıyla göz kamaştıran huş kontrplaktan üretilen kapılar iç mekanınızın estetik görünmesini sağlar.

    Güvenli ve Çevre Dostu

    Baba Yapı” yönetim kurulu başkanı Mehmet Ekşi “Mükemmel özellikleriyle öne çıkan geniş bir ürün yelpazesi ile her müşteri için özelleştirilmiş çözümler sunuyoruz. Özellikle insanlar ahşabın sıcaklığını evlerinde de hissetmek istiyorlar. Bu sebeple her türlü renk seçeneğiyle huş ağacından üretilen kontrplak kapılar artık tercih sebebi. Her şeyde olduğu gibi, her tip kapının gücünü kullanılan hammaddenin kalitesi belirler.  Bu yüzden doğru malzemeyi seçmek çok önemlidir. Kontrplak denince ilk olarak herkesin aklına inşaat geliyor. Dekorasyon, oyuncak, mobilya, otomotiv sektörü, zemin kaplama ve tekneler gibi birçok kullanım alanında faydalanabiliniyor. Çevre dostu bir kullanım alanına sahip olan huş kontrplak sağladığı avantajlar ve ekonomik olarak düşük maliyetlerle üretilmesinden dolayı günümüzde her alanda güvenle kullanılabilmektedir. Dünya genelinde de tercih edilen bir yapı malzemesi olmasının yanı sıra kullanımı da son derece güvenli ve sağlıklıdır. Kurulduğumuz günden bu yana Plywood ve Kontrplak ürünlerinde sektörde lider tedarikçi firmayız. Baba Yapı olarak müşterilerimize ve mimarlara uzman ekibimizle ve yenilikçi ürünlerimizle çözümcü yaklaşımlar sunuyoruz. Bünyemizde bulunan tüm ürünler yüksek kalite ve doğa dostudur”. İfadelerinde bulundu.

     

     

     

    Özel Ölçüler

    Yanlış bir kapı iç dekor planlarınızı altüst edebilir, bu yüzden kapıların ölçüleri çok önemlidir.   4 – 6.5 – 9 – 12 – 15 – 18 – 21 – 24 – 30 – 40 mm kalınlık seçenekleri ve  Kapı sektörüne özel ölçü seçenekleriyle 215 x 80 – 85 – 90 – 95 – 100 – 105 – 115 – 120 cm 1500×3000 mm – 1250×2500 mm ve bir çok alternatif ölçüler birbirinden güzel huş kontrplak kapılara sahip olmak mümkün.

    Baba Yapı Hakkında:

    Baba Yapı A.Ş. 2015 yılında Dr. Elçin Kılıç ve Yük. İnş. Müh. M. Mehmet Ekşi tarafından  nitelikli endüstriyel kontrplak ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş Türkiye’nin lider tedarikçi şirketidir. Sahibi olduğu Kontraform ve dağıtımını yaptığı Riga, Paged, Sveza, Tekcom, Tulsa ve Stiga markalı ürünleri eksiksiz ürün yelpazesi ile müşterilerine sunmaktadır. Baba Yapı A.Ş. ayrıca müşterilerinin özel talebi üzerine, Türkiye’ de devamlılığı veya satışı olmayan kontrplak çeşitlerini de ithal edebilmekte, sektörde bulunan her tür kontrplak ürünlerini müşterilerine tedarik etme konusundaki itibarını güçlendirerek sürdürmektedir. Baba Yapı A.Ş. müşterilerinin ihtiyaçlarını, uzman kadrosu, çözümcü yaklaşımı ile planlama aşamasından nihai ürün teslimine kadar tüm süreç boyunca karşılar.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.