DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hyatt Regency İzmir İstinyePark, toplantı salonlarının konforunu İzmir’in eşsiz körfez manzarasıyla buluşturuyor

    Hyatt Regency İzmir İstinyePark, toplantı salonlarının konforunu İzmir’in eşsiz körfez manzarasıyla buluşturuyor
    04.11.2023
    A+
    A-

    Şehir otelciliğine yeni bir soluk getiren Hyatt Regency İzmir İstinyePark, yüksek teknolojiye sahip toplantı salonlarının konforunu İzmir’in eşsiz körfez manzarasıyla buluşturuyor. 10 kişilik mini gruplardan 750 kişilik davetlere kadar içeriği özelleştirilmiş tüm etkinliklerinize ev sahipliği yapan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, konuklarına benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 

    Doğal gün ışığı alan tamamı ferah toplam 10 adet toplantı salonu bulunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, 2000 metrekare etkinlik alanı ve 500 metrekare fuaye alanı ile misafirlerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Çoğu özel teras veya balkona sahip hem iş hem de sosyal etkinlikler için kullanılan toplantı salonları İzmir’in muhteşem körfez manzarasına hakim. Tüm toplantı salonları, teknik detaylar düşünülerek inşa edilen altyapısı ve son teknoloji görsel ve işitsel ekipmanları sayesinde misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. 85 inç akıllı ekran ve kablolu/kablosuz video aktarımı sunumlarda geniş ekran konforu yaratırken yüksek hızlı internet erişimi sayesinde ise kesintisiz iletişim imkanı sunuyor.

    Kongre ve davet oteli olarak konumlandırılan Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ta yüksek katılımlı etkinliklere, kurumsal organizasyonlara ve özel davetlere konfor yaratmak için tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor. 10 kişilik mini gruplardan 750 kişilik resepsiyonlara kadar farklı yoğunluktaki tüm düğün, davet ve kurumsal toplantılara ev sahipliği yapan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, İzmir’de fark yaratıyor.

    İzmir’de Benzersiz Hizmet Anlayışına Sahip İstinye ve Regency Balo Salonları 

    İstinye Balo Salonu geniş katılımlı davet ve toplantılara eşsiz İzmir manzaralı terası ile ev sahipliği yaparken hem iç hem de dış mekan konforunu birlikte yaşatıyor. Aynı zamanda terasında İzmir körfez manzarasına karşı nikah organizasyonları yapılırken, kendi özel mutfağı ile de misafirlerine hızlı ve kusursuz hizmeti garanti ediyor.

    Kurumsal toplantılar ve sosyal etkinlikler için seçkin mekan alternatifleri sunan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, 630 m2’lik geniş alanı ile İzmir’in en büyük salonlarından biri olan Regency Balo Salonu ile de yüksek katılımlı organizasyonlar, seçkin düğünler için şehrin en prestijli salonunu sunuyor.

    Hyatt Regency otelleri hakkında 

    Merkezi Chicago’da bulunan Hyatt Hotels Grup sahip olduğu ve misafirlerine konaklamanın ötesinde bir deneyim sunan güçlü mirasıyla dünyanın sayılı otel zincirleri arasında yer alıyor. Hyatt ailesi sahip olduğu deneyimli kadrosuyla dünyanın birçok yerinde ayrıcalıklı hizmet ve konukseverliğin adresi olmayı başarıyor.  Hyatt Hotels Grup’a bağlı Hyatt®, Park Hyatt®, Andaz®, Grand Hyatt®, Hyatt Regency®, Hyatt Place® ve Hyatt HouseTM çatısı altındaki otel ve tatil köyleri Hyatt çatısı altında yönetiliyor, franchise hizmeti veriyor ve dönemin otelcilik trendlerini en üst seviyede yakalayan bir anlayışla sürekli geliştiriliyor. Marka kimliğini Hyatt Summerfield Suites® olarak güncelleyen Hyatt House, Hyatt Residential Group, Inc, Hyatt ResidencesTM ve Hyatt Residence ClubTM ile birlikte şirketin dünya ölçeğindeki portföyü bugün 45 ülkede 492 mülkten oluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.