DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    I Saloni Fuarı’nda Çilek rüzgarı esiyor

    I Saloni Fuarı’nda Çilek rüzgarı esiyor
    20.04.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen markası Çilek, sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda  bu yıl da yerini aldı. Champion Racer (GTI), Black,  Pirate gibi inovasyonel tasarımlarıyla fuara katılan Çilek,  fuar ziyaretçilerinin yanı sıra serktör profesyonlelerinde de tam not aldı.

    Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, 17 Nisan 2018 Salı günü kapılarını sektör profesyonellerine açan I Saloni Milano Mobilya Fuarı’nda sektör temsilcileri ve fuar katılımcılarıyla bir araya geldi.

    İtalya’nın Milano kentinde gerçekleştirilen ve 22 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek fuar kapsamında Çilek, büyük beğeni toplayan tasarım ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Çocukların düşlerini süsleyen Black, Pirate, Champion Racer (GTI), Selena ve Trio serileriyle Çilek, fuar ziyaretçilerinden tam not aldı.

    Çilek: Çocukların düşlerini gerçeğe dönüştürmeyi seviyoruz

    Çilek Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ticari ilişkilerin yoğun şekilde gerçekleştiği fuarda, Türk mobilya markalarının tasarımlarıyla büyük beğeni topladığını söyledi. Muzaffer Çilek, “Çilek olarak, her çocuğa ulaşma mottosuyla çalışıyor, müşterilerimizin ve pazarın ihtiyaçlarına yönelik ürünleri tüketicilerimizle buluşturmayı kendimize ilke ediniyoruz. Bu bakış açısıyla çalışan bir marka olarak, sektörün dünyadaki en önemli fuarına katılmaktan oldukça mutluyuz. Aslına bakarsanız standımıza ilgi beklentimizin çok ötesinde geçiyor. yeni işbirliklerine atıyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.