DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İDAŞ ve Özcan Deniz Mira Coil Teknolojisi ile karşınızda!

    İDAŞ ve Özcan Deniz Mira Coil Teknolojisi ile karşınızda!
    16.11.2019
    A+
    A-

    Yeni sezona marka yüzü Özcan Deniz ile birlikte güçlü bir giriş yapan İDAŞ, ikinci reklam filminde bizi Türkiye’de sadece kendisinin ürettiği, Mira Coil Teknolojisi ile tanıştırıyor.

    Geçtiğimiz Temmuz ayında başlayan İdaş – Özcan Deniz işbirliği ikinci reklam filminde bu kez yepyeni bir teknolojiyi tanıtarak devam ediyor. Türkiye’de sadece İdaş’ın ürettiği Mira Coil teknolojisi Özcan Deniz’in sunumu ile tüketici karşısına çıkıyor.

    Reklam filmi son dönemde yatak sektöründe yaşanan karışıklığı konu alıyor ve bu karışıklığı ortadan kaldırıp, etkili bir çözüm sunuyor. Son dönemde her bir problem için bir yatak önerisi ile dolu olan sektör, insana ister istemez şu soruyu sorduruyor: Benim evimde kaç tane yatak olabilir ki? Özcan Deniz de reklam filminde tam olarak bu noktadan yola çıkıyor. Stres atmak, dinç olmak ya da başka beklentilerimizin her biri için ayrı ayrı yatak mı alacağız?

    Çözüm tam bu noktada devreye geliyor. Mira Coil’in içindeki kesintisiz yay sisteminin, farklı vücut ağırlıklarına uyum sağlayarak, ideal omurga desteği ile kesintisiz uyku sunması, aslında sağlıklı uyunan bir uyku ile her beklentimizi karşılayabileceğimizi açıkça gözler önüne seriyor.

    İdaş’ın kullanıcılar tarafından en çok tavsiye edilen yatak olması boşuna değil. Bu bilgi reklam filminde de veriliyor. Anlaşılan İdaş ve Özcan Deniz iş birliği daha nice yenilikler sunacak. Tüketicinin de takdiri ve onayı ile önümüzdeki dönemde yepyeni ürünler ve kampanyalar göreceğiz.

    KÜNYE

    Reklamveren                 : İdaş
    Reklamveren Yetkilisi : Dilek Demiroğlu, Bozkurt Şişman
    Reklam Ajansı                : Gliese İstanbul
    Yaratıcı Ekip                   : Saadet Demirel, Fırat Özbudak, Nihan Adıyaman, Buse Naz Dikici

    Kreatif Direktör             : Levent Karakaya
    Stratejik Planlama       : Vahide Tandelen
    Müşteri İlişkileri           : Seda Güler

    Fotoğraf                           : 5500 Photography
    Yapım Şirketi                 : DNZ Film & Renkli Filmler
    Prodüktör                        : Vural Turunç

    Post Prodüksiyon          : Mojo Vfx

    Yönetmen                       : Özcan Deniz
    Medya Planlama            : Time Medya
    Dijital Planlama            : Medya Ad

    Kullanılan Mecralar     : TV, Sinema, Açıkhava, İnternet, Basın

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.